tisdag, juni 05, 2012

Jobb jobb jobb

Helgen flög förbi! Edet var simkurs på fredagen, Michael var med och kollade. Denna gång fick Elliott ha flytväst på sig och åka runt på en flotte i poolen (flotten skakade och sen fick de kasta sig ner i vattnet från den för att testa flytvästen) så åkte vi hem och hade fredagsmys.
Elliott blandar dippa till kvällens chips och dipp
På lördagsförmiddagen åkte vi till Leos lekland och Elliott busade runt och hade kul. Catta, Magnus och Nea kom också dit och vi fikade och lekte med de små :-).
Elliott på väg upp till min favoritrutschkana
Den är kul!!! 
Elliott somnade på hemvägen och sov i en timme eller så. Vid 17-tiden skjutsade jag honom till mina föräldrar. Han ville sova över där och det fick han :-). Själv åkte jag och hämtade thai-mat som Michael och jag mumsade på. Jag var helt slut så vi satte oss i soffan och kollade tre avsnitt "Game of thrones" innan vi nannade. La oss tidigt.

På söndagen jobbade jag direkt på morgonen. Hu vad mycket jag har att göra och som måste bli klart innan semestern. Så här mycket jobb har det inte varit på eeeevigheter. Vilket ju har varit väldigt skönt. Förr om åren var det alltid så här mycket, då jobbade jag både kvällar och helger (precis som nu...). Skönt att veta att Elliott hade det fint hos mina föräldrar så jag kunde vara tråkig och jobba utan dåligt samvete :-).

Mina föräldrar åkte till Folkets Park med Elliott. Jag jobbade på men vid 15-tiden tyckte jag att det fick räcka. Så då åkte Michael och jag till Ekohallen. Jag kollade efter skor, hittade inga. Jag har typ bara ett par sandaler och ett par fordrade vinterstövlar, så ett mellanting hade suttit fint...

Vi kom på att vi kunde fika i Slottsträdgården, där skulle vara någon sorts trädgårdsutställning också. Så vi ringde mina föräldrar och frågade om de också ville dit och fika. Det ville de. När vi kom dit kom Elliott springandes till oss och vi fick världens myskramar. Underbara killen! Min älskling! Vi fikade på jättegod fika (leverpastejssmörgås, halloncheesecake, morotskaka mm) och sen gick vi hemåt. Elliott ville inte åka med oss utan med mina föräldrar :-D.

Jag körde hem Michael som skulle ge Oscar mat. Sen åkte jag till mina föräldrar och Elliott. Jag klippte pappa innan Elliott och jag åkte hem.

 I måndags gick jag till jobb så fort jag vaknat, jobbade som en gnu tills jag var tvungen att rusa iväg för simning med lillskrutt. Det är så himla kul att gå på simkurs med honom. Han tycker att det är toppen! Och nu vågar han själv doppa huvudet under vattnet. Det bästa han vet är att ligga och flyta på ryggen, hehe. Och igår fick han simma i pyjamaskläder. Hela lektionen. Det gick superbra! Och efteråt fick det två tatueringar, vilka vi satte på meddetsamma.

Vi hämtade Michael och Oscar på jobbet och när vi kom hem så fixade vi middag (grillade fläskfilé) och Elliott och jag lekte i hans rum (sparkade fotboll). Sen jobbade jag medan Michael nattade (och somnade). Jag jobbade tills det var dags att sova.

Idag har det varit så mycket på jobbet att jag insåg meddetsamma att jag inte skulle kunna vara ledig imorgon som det var tänkt. Det är ju helgdag och vi har massor att fixa innan resan. Men det är som det är med det. Hur som helst så jobbade det effektivaste jag kunde och rusade sen iväg för att hämta Elliott och gå på simskolan.

Idag fick de simma med simfötter. Och Elliott "dök" tre gånger och blev fotograferad under vattnet. Blundandes, men ändå! Han ville göra det igen efter första gången, så nu börjar han minsann bli vattenvan. Himla gullig och rolig är han! Så mysigt att simma med honom!

Hemma fixade vi mat (kalkonfyllda pitabröd) och sen jobbade jag. Michael nattade lillskrutt igen, denna gång utan att själv somna. Imorgon ska jag stiga upp himla tidigt och åka till jobbet och försöka bli klar med allt så fort som möjligt så jag kan koncentrera mig på allt som ska fixas inför på resan sen... (typ städas, klippas gräs, packas väskor, växlas pengar, handlas grejor). Måste göra iordning lite inför att Annika ska bo här och ta hand om Oscar när vi är borta också ju :-). Jag hoppas vara supereffektiv...

 Det känns inte som att jag hinner med någonting... och när jag kommer tillbaka från resan så är det löner, bokslut, födelsedag, midsommar och sen delårsrevision. Puh! Hoppas att jag blir riktigt utvilad på semestern så jag är ordentligt laddad när jag kommer hem, hehe.

Inga kommentarer: