tisdag, mars 27, 2012

Nej då

Det förra inlägget skulle jag aldrig skrivit. Nu har jag sådär ont i bröstet igen och kan inte sova. Klockan är snart halv fyra på morgonen... Känns som att så fort jag försöker leva lite normalt (dvs vara uppe och göra något på dagen) så straffar det sig på kvällen/natten. Så det är nog tveksamt med jobbandet imorgon. Har ju inte somnat än. Kom på att jag måste till doktorn imorgon också, behöver läkarintyg eftersom jag varit sjuk så länge nu.
Fick insomningspiller, men tog inget på kvällen eftersom jag borde kunna sova ändå tycker man. Men tji fick jag. Hosta och ont och jag är tröttare än tröttast på det nu. Tog tempen och hade 37,7°. Inte jättehögt men feber är det ju. Vilken seg grej! Bläää. Får hoppas Cocillanan verkar nu, tog lite för en halvtimme sen. Svårt att veta vad man ska ta av alla piller och hostmediciner. Tycker inte jag gjort annat än ätit ibumetin eller voltaren och hostmedicin de senaste två veckorna. Kan det verkligen vara bra för kroppen?
Nu ska jag försöka sova igen, önskar mig själv lycka till. Natti natti.

3 kommentarer:

Petra sa...

Men stackars, stackars dig som aldrig blir bra!!! :-(

Anonym sa...

Stackars, stackars dig Katta som har varit så sjuk så länge :-(. Fy vilken jobbig influensa du har fått. Du får stanna hemma tills du är riktigt frisk så att inte allt kommer tillbaka igen så fort du börjar jobbba. Tur att det är fint väder i alla fall, för du orkar kanske sitta ute en liten stund i solen? Stor kram från Becka

Kattalena sa...

Ja, jag har tyckt synd om mig jag D;-). Har aldrig varit med om något liknande förut. Men nu känns det äntligen som att det vänt! På riktigt denna gången.

Och jag ska ta det riktigt lugnt så jag verkligen är helt frisk innan jag jobbar och håller på igen :-)
Tack snälla ni!