söndag, mars 25, 2012

Nallekonsert

Igår kände jag mig mycket bättre, var helt feberfri också, bara hostan kvar. Vi hade biljetter till Nallekonsert kl 12 så Michael körde mig, mamma och Elliott till konserthuset. Det var en "dataspelskonsert". Vi satt allra längst fram, superbra platser och Elliott tyckte att det var jätteroligt! Han satt uppmärksam hela konserten som varade en timme. Och han hade med sig två gosedjur (en isbjörn och en katt). De spelade mest klassisk musik och hade ett "spel" där man skulle peka på vissa färger på väggen. Det var en rolig grej! Kanske kunde de ha spelat några "barnlåtar" också kan jag tycka, men Elliott verkade som sagt helt nöjd så det var ju jättebra! Han tyckte nog det var väldigt spännande att vara där med mig och mamma :-). Michael hämtade oss efteråt. Hemma igen var jag ganska slut och tog igen mig ett tag.

Vid 17.30-tiden tittade Catta och Nea förbi. Oj så stor Nea blivit! Och börjat prata lite också. Det var jättekul att ha dem här! Vi satt på köksgolvet medan Elliott och Nea ritade, väldigt lugnt och trevligt. De åkte hem igen efter lite mer än en timme. Jag nattade Elliott strax före nio.

När jag skulle lägga mig fick jag så himla ont i bröstet. Gissar att det var kramp i lungorna. Det gjorde så ont så ont så det var helt omöjligt att sova. Kl 04 tog jag lite cocillana hostmedicin och den innehåller ju morfin så efter ett tag började det släppa i bröstet. Vilken tur! Det är verkligen hemskt så ont det gör när det krampar! Helt otroligt. I alla fall lyckades jag slumra till lite då efter 04. När jag vaknade hade jag feber igen... Säkert för att jag var uppe och så igår. Men någongång måste man ju få känna sig lite frisk och göra någonting? Det var ju inte direkt något ansträngande jag gjorde igår? Mycket märkligt.

Så det blir till att ta det superlugnt idag, har fortfarande riktigt ont i bröstet. Ska ta Cocillana igen men blir helt snurrig av den så ska vänta lite.

Michael är med Elliott på Knytte. Jag hade också velat vara med!!! Första gången för terminen. Hoppas att de har roligt! I eftermiddag ska Elliott vara hos mamma och pappa. Jag bad om det så jag kan ta det riktigt lugnt idag och bli frisk (igen). Men jag har ju i alla fall inte influensa längre. Förmodligen är det luftvägsinfektionen som ställer till det nu. Tröttsamt är det i alla fall. Och jag bara längtar tills jag kan vara uppe och gå och röra mig utan att bli helt slut. Vill kunna jobba och så vill jag kunna gå ut i trädgården och gräva en rabatt som vi kan börja plantera i :-). Men det får nog vänta ett tag till... 

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad kul att Knytte har börjat igen. Synd att du inte kunde följa med, hade ju gärna sett bilder :)

Och vad skönt att du är bättre, om än inte helt bra. Kul idé med konserten.

Kattalena sa...

Ja, jättesynd att jag inte kunde vara med på Knytte!
Det har blivit lite klent med bilder här på sistone, men det ska det bli ändring på så snart jag är i form igen! :-)