fredag, juli 22, 2011

Lite blandat

Oj vad jag längtar tills jag har semester!!! Bara några dagar kvar nu... Jag är helt slut :-)

Det har varit en väldigt bra vecka annars, förutom konstant jobbtrassel. Allt som kan krångla krånglar. Så mycket krångel som det varit denna och förra veckan var det längesen det var alltså. Typiskt när nästan alla har semester. Jag blir lite stressad inför min egen semester också för jag kommer ju ingenstans med mina egna uppgifter. Men men, idag får jag nog klarat ut en hel del hoppas jag!

I onsdags efter jobbet så åkte Elliott och jag till Soldattorpet där mina föräldrar hade hittat perfekta platser för kvällens allsång. Det var jättebra! Mamma hade med sig hur mycket gott som helst att fika på och jag mumsade i mig massor. Elliott också! Elliott gungade i takt till musiken och tyckte att det var hur kul som helst! Pratade massor gjorde han också, berättade för mamma vad han gjort under dagen :-)

När det varit en timmes allsång så var det paus. Efter pausen konstaterade Elliott att nu ville han hem till sitt nya nya hus. Och han ville hem NUUU. Hehe. Vi stannade någon låt till men sen sa vi hejdå och gick hem, Elliott och jag. Det roliga är att när jag kom hem så berättade Michael att så gör han även när de är på lekplats. Efter ett tag så säger han att "nu vill jag hem till mitt nya nya hus". Gulligt! Han trivs verkligen med att vi flyttat! Och det gör jag med!!! Det är så mycket bättre än jag trodde att bo där vi bor! Så himla nära naturen och när det är fint väder ser man den fantastiska himlen från vardagsrumsfönstret. När vi kom hem från allsången satt Elliott och jag i soffan och tittade ut på himlen.
Inifrån soffan

Utifrån terassen

Jag som verkligen älskar att titta på himlen är hur glad som helst för denna utsikt, mycket energigivande.

Nä, nu ska jag jobba på här i allt strul. Hoppas att det lättar upp snart, vädret. Önskar att det blir fint väder på söndag när vi ska åka på kusinträff i Steninge.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Men vilka fina himmelsbilder! Det låter som om ni hittat ett litet guldläge. Skulle också kunna tänka mig sådan utsikt från terassen :)

Kattalena sa...

Ja, det är helt otroligt fint här emellanåt! Men dnu när det är molnigt och regnigt är utsikten inte mycket att hurra för, hehe. Längtar tills vi får fint väder igen!

Finns en risk för att det kommer att bli massor med bilder på himlen bara för att den är så fin så ofta :-)