måndag, maj 30, 2011

Mer firande och mors dag!

Vet inte hur många gånger vår lille sötskrutt blivit firad nu :-).
I fredags var det Helene som kom och hälsade på efter jobbet.

Elliott fick presenter (pussel med bilder och ord på engelska, kritor och målarbok).

Vi lagade middag och åt och pratade, det var supertrevligt som alltid!
Sen gick Helene och jag en kort sväng på Mobilia innan hon skulle hem.

På lördagen var det Åsa C's hippa. Det var jättekul! Så gulliga vänner allihop och så roligt Åsa fick det. Först var det "kidnappning" (Det tog lite tid innan Åsa hämtat sig från detta, hehe). Hon fick hämta två paket med Semlor (hennes favoriter) på ett konditori och där dök två riktigt nära vänner upp (som inte bor i stan). Sen var vi hemma hos en tjej där det dukats upp riktigt mumsig frukostbuffé (med champagne och allt), vilken intogs på picknickfiltar i vardagsrummet.
Frukostbuffén

Åsa fick öppna presenter och gissa vem de var ifrån. Sen var det "High Heels" kurs. Mer som ett danspass... och jag gick i högklackat för första gången... En tjej som varit snäll och tagit med skor till mig. Vissa moment var jobbiga men det var mestadels roligt!

Efteråt bar det av till en annan tjej där det dukades upp pajer och sallad, bubbel och annat dricka. Där spelades det även upp ett program med hälsningar och låtönskningar till Åsa från personer som inte var med på hippan. Det var väldigt känslosamt det hela och väldigt fint! :-D.
Åsa fick spela in en låt i en studio (sjunga), det gjorde hon skitbra! Jag är så impad! Och sen var det dags att gå iväg igen, nu till en annan tjej för att "piffa sig" och snacksa inför utekväll. Då tyckte jag att jag var helnöjd med dagen och gick hem och busade med och nattade lillskrutten.

Sen fick jag ont i magen på kvällen/natten och sov jättedåligt. Michael gav mig sovmorgon (jag fick sovmorgon på lördagen också) men när jag steg upp var jag inte riktigt i form ändå. Jag fick en bukett rosor (som Elliott valt ut) i morsdagpresent!

Michael gjorde getosttoast + sallad till frukost. Och så fick jag en tidningsprenumeration i present, kul! Elliott och jag badade och sen åkte vi allihop till Entré och fikade + att jag köpte ett par skor.
Elliott i fikatagen.

När vi kom hem åkte Michael till Käglinge och rastade Oscar. Elliott och jag hade soffmys och tittade på Pippi Långstrump.

När Michael kom hem igen åkte vi till mina föräldrar för att fira mors dag! Mamma fick blommor, bok och en tidningsprenumeration. Stort grattis till bästa mamman! Det var supertrevligt som alltid! Vi bjöds på Vienetta och sen fick vi supergod middag: oxfilé, hasselbacks- och färskpotatis, pepparsås, aprikossås och ugnsbakade tomater.

Trots att Elliott inte hade sovit på hela dagen höll han sig vaken tills vi hade sett "Mästarnas mästare". Pigg och glad hela tiden! Han är så glad och tycker att det är så roligt hos mina föräldrar. Han blev väldigt stolt över att han lyckades snurra en snurra på golvet (så den spinner runt, han har inte klarat det förut). Han ropade "Jag klarade det!!!" och så sa han "Jag är en stor pojke!". Sötskrutten!

När vi åkte hem somnade Elliott i bilen meddetsamma :-)

Inga kommentarer: