torsdag, maj 12, 2011

Bankmöte och snart London

Nu har vi varit på banken och kollat upp alla lån osv. Eftersom räntan nu är högre och vi kommer att lägga om våra lån vid husköpet så kommer vi att betala tre gånger så mycket i ränta mot vad vi gör idag... Läskigt!
Det blir till att snåla och spara in framöver. Jag ska göra oss en budget som vi får försöka hålla :-). Bankkvinnan sa dessutom att det börjar bli väldigt trögt på bostadsmarknaden just nu (tom på Fridhem och andra populära ställen), så det är ju himla skönt att vi har fått sålt vårt hus! :-D

Nåväl! Nu stundar snart London och det ska bli sååå kul! Jag kommer förstås att sakna Elliott massor! Lilla skrutten. Tur att det är en kort visit! Och skönt att jag vet att han kommer att ha det kanon under tiden vi är borta.
Vi ska få vara med på Mutes meet and greet. Och har vi tur kanske Andy Bell kommer dit, det hade varit en höjdare ju! Men vi får väl se vilka artister som kan tänkas dyka upp? Jag är glad att jag ska få se Erasure, Alison Moyet och Polly Scattergood. Och kul att vi får lite tid att gå runt i London också.

Igår var Elliott och jag ute i trädgården på kvällen.

Vi vattnade gräs, blommor och lite annat.

3 kommentarer:

Martin sa...

Inte helt fel att åka till London, vi drar imorgon

mossfolk sa...

Men ÅH så kul med en londontripp. Vi har tänkt oss en weekend där i höst... sen efter sommarjobben :)
Vilken rolig vattenkanna han har!

Kattalena sa...

Ja, det var helt underbart! London är sååå mysigt! Tycker absolut att ni ska åka dit till hösten!

Så fort jag börjar vattna så säger Elliott att han också ska vattna med elefanten, mycket bra med lite extrahjälp! :-)