tisdag, mars 01, 2011

Utkörd

Jag har just blivit utkörd från badrummet. "Bada med pappa! Mamma bort!", sa Elliott. Hehe.
Det var tur det, för jag ska faktiskt laga lite mat att ha med till jobbet i morgon.

Vi hade ju en väldigt effektiv lördag i helgen. Skönt med sådana dagar. På söndagen tog vi det betydligt lugnare. När Elliott sovit middag så åkte vi och hälsade på mina föräldrar. Vi köpte med oss landgångar. Elliott var överlycklig över att få komma dit och skuttade runt och pratade massor. Sötnosen! Han hade verkligen längtat :-D
Michael åkte ut en runda med Oscar och när han kom tillbaka så mumsade vi på landgångarna vilka var väldigt goda.

Vi åkte och tittade på ett hus också, ute i Västra Klagstorp. Det var inget för oss. Jättenära motorvägen och ingen toalett på ovanvåningen. Annars var det ett hur charmigt hus som helst. Stora breda fönsterkarmar, de hade tom fårskinn och kuddar i fönsterkarmen så man kunde sitta där och mysa och så var där en öppen spis som brann hemtrevligt.

Efteråt åkte vi hem till mina föräldrar igen och åt massor av ostbollar och la pussel. Elliott var på strålande humör hela kvällen. Roligt!
Här har Elliott fått choklad av mamma. Han älskar choklad!

Sitter fint i nya vita soffan.

Igår var det måndag och jag hämtade Elliott på dagis efter jobbet. Han var jätteglad. Vi åkte till affären och handlade och sen hämtade vi Michael och Oscar. Sen åkte jag på meditationen som var lika bra som den brukar! Bästa meditationskursen ever.

Idag tränade jag på lunchen. Det kändes bra! Och jag fick mycket gjort på jobbet också. Blev hämtad av Michael och Elliott och Michael hade lagat spagetti med köttfärssås som vi åt när vi kom hem. Mumsigt! Vi är så trötta på att inte komma på vad vi ska laga så nu ska vi testa Middagsfrid ännu en gång. Varannan vecka. Hoppas det är mindre krångliga recept nu :-)

Inga kommentarer: