tisdag, februari 22, 2011

Tränat minsann

Idag var jag och tränade på morgonen. Puh! Det var jobbigt! Förra gången var jag så energifylld och det gick jättebra! Denna gången var det väldigt segt. Tyckte bäst om konditionen! Brukar vara tvärtom att jag tycker styrkan är roligast :-)
Nåväl! Ändå nöjd med att ha kommit igång igen.

Igår efter jobbet när jag hämtat Elliott på dagis så åkte vi hem till Åsa C för att ha playdate med Emmi. På vägen dit mötte vi Åsa S. Roligt! "Här kommer den andra Åsa" sa jag till Elliott som såg väldigt förbryllad ut :-)
Elliott tyckte det var jättekul att vara hos Emmi. Han blev ledsen en gång och det var för att deras vovve skällde ut honom och han blev jätterädd. Stackars lillskrutten. Emmi var så gullig och tog hand om Elliott. Gav honom vatten och tog med glaset till honom hela tiden. De la pussel tillsammans och hon ville att han skulle titta på Shrek. Hehe. Sött!

Idag slutar jag lite tidigare och så ska Elliott och jag åka och hälsa på Malin, Amanda och Alexander.

Oj vad det snöar ute!!! Ska det inte bli vår snart???

Förresten, i lördags natt så kom Elliott in i vårt sovrum vid 03. Och så kräktes han på min säng... jag hade som tur var satt mig upp så jag fick inget på mig. Vi vet inte varför han gjorde det, kan ha varit slem i halsen så att han klöktes? Hur som helst så hanterade jag det hela ovanligt bra. Michael tog hand om Elliott (som inte kräktes fler gånger) och jag tog av lakan och allt och gick ner och tvättade. Sen fick jag sova på soffan eftersom sängen inte var brukbar just då :-). Jag sov inte så bra om man säger så. Som tur var var jag ändå hyfsat i form dagen efter och kunde gå på andra kursdagen. Det var en rolig kurs! Vi fick öva healing på oss själva och på varandra på söndagen. Kändes jättespännande. Så nu ska jag öva på att ge healing lite sådär till mig själv och min familj och kanske till någon vän som kan tänka sig att vara försökskanin :-D

På söndagskvällen skulle jag sätta på mitt madrasskydd på sängen, hade tvättat det och av lathet tumlat det också för att inte behöva vänta så länge på att det skulle torka... Men det skulle jag inte gjort för det fanns inte en chans att det passade längre. Som tur är har IKEA öppet till kl 20 så jag hann precis dit och köpa ett nytt innan de stängde. Puh! Men lite dumt att det krympte så mycket.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Oj, heja. Det var ju bra jobbat... Vi hade ett barn som kräktes på dagis idag. Jag börjar seriöst befara att jag aldrig kommer att lära mig klara sådant på ett bra sätt.

Kattalena sa...

Usch så otäckt! Jag är rädd att det var ett undantag i lördags för min del. Jag är inte alls bra på att fixa det heller! Tur att ni är flera i dagispersonalen i alla fall :-D
Så man inte står helt ensam när det händer! Eller? Så är det väl?