måndag, november 29, 2010

Mysa till det lite

Åsa och Åsa har julat till det så fint i sitt arbetsrum med ljusslingor och adventsljusstakar. Så i helgen tog jag mig i kragen och köpte två adventsstjärnor på fot till mitt rum. Satte upp dem och det blev så bra! De lyser med ett väldigt fint ljus och genast känns mitt rum också lite mysigt :-)
Ska blogga en bild på det imorgon.

Oscar har varit på magnetröntgen idag. Så får vi se om det är någonting bakom hans öga som stör eller inte. Hans öga står ut lite och rinner men han verkar inte ha någon inflammation. Han har varit väldigt lugn sen han kom tillbaka från djursjukhuset. Han hade det fint där idag. De tycker så mycket om honom (han får sååå mycket beröm för att han är så lugn, snäll och fin) och hon som gjorde magnetröntgen bäddade till honom under skrivbordet, så han slapp sitta i bur och fick ligga där hos henne efter röntgen. Så snällt! Oscars sjukgymnast var också och tittade till honom :-)

Ernst var också på kontoret idag, han verkade trivas bra! Han kom och gosade flera gånger. Han brukar vara mer reserverad :-)

Inga kommentarer: