fredag, juli 23, 2010

Kusinträff

Oj vad vi hade mycket på jobbet idag både Michael och jag. Vi jobbade och jobbade och hann inte ta någon lunch. Jag hade tänkt gå redan efter lunch för att handla lite inför kvällens kusinträff och grillning, men det blev istället så att både jag och Michael jobbade tills vi var absolut tvungna att skynda iväg för att hinna hämta Elliott vid 15-tiden.

Vi var sååå hungriga så vi fick köpa med oss hamburgare på vägen dit, efter att vi lämnat Oscar hemma, hämtat Elliott och plockat med oss en färdig "grillbricka" som jag köpt någon dag tidigare.

Sen var det lugnt! Det var supertrevligt att träffa alla! Vi picknickade på Sibbarp nära grillplats, bad och toaletter.

Först badade de badglada, dvs alla utom Michael, mamma och jag.

några badentusiaster


nybadat och glatt litet kusinbarn!


På väg från stranden till picknicken. Elliott har badat.Gullungen verkade lite trött ville mysa hos sin pappa

Sen var alla hungriga och det var dags för picknick.

Picknick!


Elliott har fått brie av sin mormor, en klar favorit!


Lyxigt att grilla marshmallows! Det var nog egentligen till barnen men jag kunde inte låta bli att grilla en jag med. Mycket mumsig!

Elliott var ute och gick långa rundor med mig, sin mormor eller Michael. Han var inte mycket för att vara tillsammans med alla :-)


Däremellan lite mormormys.Sen spelade några boccia


Medan andra spelade krocket.


Och någon hade tagit sig ett kvällsdopp

Sen var klockan nästan 20 och Oscar hade varit hemma själv alldeles för länge. Så vi fick säga hejdå och traska hemåt. Elliott tyckte det var roligt att gå till bilen och gick baklänges större delen av vägen :-). Vi tyckte det var jättekul att träffa alla och ser redan framemot nästa träff som vi hoppas det inte dröjer 3 år tills, hehe.

gullungen!

Hemma var det en hund som blev glad när vi kom hem. Ännu lyckligare blev han när han fick både dentastix och grisknorr att tugga på.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Kul med kusinträff! Roligt när avstånden är sådana att det är lättare att genomföra. Och vilket långt hår hon har, kusinbarnet!
Trevligt också när någon annan har hållit i kameran så att du med kan vara med på bild :)

Kattalena sa...

Båda mina kusiner som är med bor faktiskt i Stockholmstrakten :-). Så det var nu när de var nere som vi det blev en träff. Men Elliotts kusiner bor nära!

Ja, roligt att någon annan höll i kameran också! Så får jag lite bilder på mig själv också. Jag lånade ut min ena kamera och det blev mycket roligare bilder då :-D