lördag, juli 10, 2010

Jobb och sen bad hos mina föräldrar!

Igår jobbade jag hela dagen, det var inte alls meningen. Pappa ringde kvart i fyra och då var jag inte helt klar men nästan! Pappa undrade om Elliott ville komma och bada och vi äta pizza efteråt. Det ville vi gärna så jag skyndade mig att boka det sista och sen cyklade jag snabbt hem!

Pappa kom efter en stund och vi körde till dagis i hans nya fina vita bil! Den har AC. Skönt! Vi hämtade Elliott på dagis. Han hade just fått lite vatten på huvudet/håret för att han var så varm.

Vi åkte hem till mina föräldrar och där fick Elliott ett riktigt skönt bad!!!
Idag var det mamma som hoppade i tillsammans med Elliott. Jättekul tyckte gullungen!
Ser himla skönt ut!Toppen med svalkande bad!


Det är massor av rosor som blommar i deras trädgård!


Bilderna gör dem inte rättvisa... mycket finare i verkligheten :-)

Pappa åkte iväg till havet och mötte upp Uffe och hans barn för ett kvällsdopp. Michael kom lite senare och hade med sig Oscar.

Oscar fick ett märgben att tugga på!


Efter kvällsdoppet dök även pappa, Uffe och barnen upp :-). Vi blev bjudna på pizza! Jag var inte så hungrig så jag beställde ingen till mig men smakade av alla andras :-)

Resten av kvällen i bilder.

Strax efter att de började spela kubb och barnen kastat sig i poolen så åkte vi hem. Det var läggdags för lillskrutten. Han var pappig under hela kvällen men när vi kom hem fick absolut bara jag natta honom. Han somnade i stort sett direkt. Sötskrutten!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Tjoho, nu tog du bestämt igen alla inlägg utan bilder :D
Ni ser ut att ha en så himla härlig sommar. Kul med vänner som har barn i samma ålder som Elliott.
Och så skönt med pool i värmen!!

Kattalena sa...

Hehe! Japp, nu kommer det förhoppningsvis bilder i de flesta inläggen :-)

Underbar sommar hittills! Pool är ju fantastiskt när det är sån tropisk hetta som det är här nu... Jag badar inte själv, hehe, men för Elliott är det helt underbart!

Ja, sån tur att vi har några vänner med barn i samma ålder. Ska bli så roligt att se om de kommer att gilla att leka med varann även framöver :-D