måndag, juni 21, 2010

Mysdag!

Idag har vi haft det mysigt Elliott och jag. Vi har tagit det riktigt lugnt hela dagen. På förmiddagen var Elliott världens gosigaste, gladaste och mysigaste. Han lekte jättemycket på egen hand och så kom han ut och ville kramas lite då och då. Underbar!Min fantastiske pojke!

Elliott somnade precis innan jag hets-cyklade till sjukgymnasten. Michael kom hem för att vakta honom när jag var borta, men han kom väldigt sent typ 3 min innan jag skulle vara hos sjukgymnasten... Jag blev alltså försenad vilket kändes något jobbigt. Men det var himla skönt med behandlingen. Fick massage och akupunktur. Den är bara 30 min vilket är alldeles lagom. Cyklade hem mycket lugnare i kropp och sinne :-D

Pappa kom och lånade bilen. Elliott sov. Jag chattade med Åsa och sen satt jag en stund i solen tills Elliott vaknade. Vi premiärcyklade en runda idag. Det gillar Elliott!!! Vi handlade på Mobilia, jag köpte fyra tröjor och ett par byxor till honom. Han valde två tröjor själv (de två översta).

När vi kom hem igen så var mamma här och trädgårdsarbetade lite :-) Elliott skrattade och blev så glad när han såg att hon var här. Jag körde mamma hem samtidigt som jag skulle på meditationen som var väldigt bra som alltid!

Igår hade vi också en lugn dag. Först plockade vi undan en massa från gårdagen, sen tog vi det mest lugnt och på eftermiddagen kom mina föräldrar hit och gjorde oss sällskap. Vi åt mat från gårdagen och så spelade vi frågespel. Det var jättetrevligt! Elliott tycker det är himla kul när hans mormor och morfar är här, sötnosen!!!

Inga kommentarer: