torsdag, juni 03, 2010

Bra torsdag

Idag har det varit en bra dag! På jobbet fick jag gjort det mesta av det jag föresatt mig. Sen var jag på underbara massagen. På lunchen var Becka, Åsa och jag på Hai och åt sushi och sen satte vi oss en stund i solen på Davidhallstorg med lite latte, jag med islatte. Det var mysigt! Fina och somriga Becka och Åsa!

Efter jobbet hämtade jag Elliott på dagis och när vi kom hem var pappa här och grävde i trädgården. Elliott blev jätteglad när han såg att morfar var här! Det blir så bra i trädgården. Har fått en hörna där jag ska göra trädgårdsland. Det var en skräphörna förut :-D
Pappa åkte hem efter lite soffsittande tillsammans med Elliott och ett glas cola. Gullungen blev lite ledsen när han gick.

Elliott och jag åkte till Folkets Park där vi mötte upp Åsa, Nicklas och Emmi. Vi gick och tittade på djuren. Det var jättemysigt, fint väder och Emmi var så gullig och ropade på Elliott att han skulle komma hit och dit och titta på saker :-D.
Tittar på fåren
Gungar på hästen
Klättrar på stenarna

Efter parkbesöket åkte Elliott och jag till Jysk, Rusta och Coop. Sen var vi hemma och åt kokt potatis med smör + fiskpinnar. Michael jobbade hela kvällen och kom hem först när Elliott var nattad (kl 21.30).

Inga kommentarer: