onsdag, maj 19, 2010

Stressig dag som blev så mycket bättre mot slutet :-)

Idag började dagen sådär. Jag kunde inte somna igår och låg och vred och vände mig i evigheters evigheter. Läste ut en bok, försökte sova, la mig på spikmattan för att slappna av. Ingenting hjälpte. Michael var i Stockholm så det var säkert en bidragande orsak till att jag hade svårt att somna.

Sov inte så bra de två föregående nätterna heller så jag ville gärna sova i natt. Men men, somnade inte förrän efter 02 och efter kanske 4-5 timmars sömn var det dags att stiga upp. Elliott däremot sov som en ängel mellan 21 och 06. Gullungen! Så jag hade kunnat få en riktigt bra sovnatt om jag bara hade somnat. Hehe.

Tiden gick snabbt på morgonkvisten, jag duschade och plockade iordning lite här hemma. Dammsugning av vardagsrummet hanns också med. Sen var klockan mycket, dags för dagis. Ett lite akut blöjbyte försenade oss lite och vi var inte på dagis förrän 08.10. Alla barn satt och åt frukost när vi kom klampande in. Vi ska egentligen vara där 07.45.

På jobbet var det stressigt värre, jag hann inte hälften av vad jag skulle. Men jag jobbade på utan att ta lunch. Köpte bara en falafel som jag åt vid skrivbordet. Jag hade glömt min mobil hemma vilket var extremt klantigt just denna dag. Dessutom missade jag en latte som Åsa messat om att hon kunde köpa med sig :-).

Tog med Oscar på promenad och sen åkte vi hem för att hämta Elliskrutten på dagis. Väl hemma såg jag mamma ute på trottoaren. Hon hade rensat bort nästan alla maskrosor på framsidan, där var verkligen hur många som helst innan. En hel sopsäck tror jag var fylld. Snälla fina!!! Hon följde med mig och hämtade Elliott och han blev så glad när vi kom. Han fick åka bak på mammas cykel och han såg helt lycklig ut. Sötnosen.

En liten stund senare kom Camilla. Mamma cyklade hem. Camilla och jag lagade Paella som blev jättegod och tom Elliott åt en del av den! Elliott var glad och nöjd hela tiden. Efter maten åt vi glass. Elliott åt hur mycket som helst! Det var jätteroligt att ha Camilla här och tiden gick jättefort. Precis när Camilla skulle cykla hem så kom pappa med en jordfräs som vi får låna. Kanonbra!
Han hade varit i småland och skulle iväg hem för att äta meddetsamma. Han hade med sig rabarber som vi fick! Dem ska jag ansa och dela i bitar nu. Så ska vi ha rabarberpaj på fredag! Mums!

Elliott och jag gick ut i trädgården, klockan var väl 19 och det var jättevarmt ute. Där busade lillskrutten runt och hade jätteroligt. Vid 20 gick vi in och Elliott lekte med alla sina saker tills det var dags att nanna. Han är så fin!!!

Igår skype:ade vi med Michael. Elliott tyckte det var spännande att prata med sin pappa med bild på datorn :-D. Han skrattade och sa "hej" flera gånger.
Jag ser fram emot att Michael kommer hem från Stockholm ikväll. Om en timme eller så. Och jag hoppas få sova gott i natt!

Och nu har jag nattat lillskrutten och sen pratat med Martina. Hon ska ta över Liam på riktigt nu och det är jag sååå glad över!!! Så underbart!!! Finaste Liam har fått den bästa matte man kan tänka sig!

Det har varit en jättefin eftermiddag/kväll!!!

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Hjälp, jag blev rent snurrig av att läsa om din dag. Full fart hela tiden!
Dina föräldrar verkar helt fantastiska! Skönt att ha dem så nära.
Och gott med paella, jag blev alldeles sugen trots att klockan är alldeles för mycket för matlagning :)

Kattalena sa...

Hehe, det var verkligen en full dag igår! Och ja, jag kan bara hålla med! Jag har jättefina föräldrar och det är himla skönt att de bor så nära :-)
Rekommenderar paella, det är jättelätt att göra och himla gott!

Martina och liam sa...

Tack för ett underbart samtal igår! <3 Liam hälsar tillbaka