lördag, april 03, 2010

Långfredag

Vi skulle egentligen hjälpt några kompisar att flytta denna långfredagen och Elliott skulle vara hos mina föräldrar. Men eftersom vi fortfarande inte var friska så hoppade vi över det. Däremot fick Elliott ändå vara hos mina föräldrar vilket han älskar!
När vi hade lämnat honom hos dem så åkte vi och handlade. Sen var jag så slut så slut så jag låg/halvsov i soffan resten av dagen och kände mig väldigt risig. Ingen smak, ont i halsen och konstant hosta. Bläää! Men det var himla skönt att kunna bara vila i lugn och ro.

Vid fyratiden åkte vi hem till mina föräldrar. Elliott och mamma var precis på väg ut i trädgården. Det var soligt ute så de testade om han ville ha solbrillorna på

Jag slog mig ner i en fåtölj och drack en kopp te under tiden de var ute. Vi pratade om vad vi skulle äta och mina föräldrar tänkte hämta pizza. Det ville vi också :-D. Mums mums! Det är så kul att vara där och Elliott har så mycket att göra hemma hos dem. Han går runt och pysslar med än det ena och än det andra! Blir inte uttråkad som hemma. När han blev trött så åkte vi hem. Elliott blev ledsen över att vi skulle åka därifrån, gullungen. Men han blev snabbt glad igen och när vi kom hem lekte han en stund och sen visade han tydligt att han ville att jag skulle natta honom. Så det gjorde jag och han somnade typ meddetsamma. Sötnosen!

Inatt vaknade jag av en hostattack som heter duga, så jag fick pallra mig ner till soffan och försöka sova vidare där. Hoppades att jag skulle kunna prata ordentligt idag, det är så tråkigt att vara hes och inte kunna prata riktigt med Elliott. Han vill ju gärna att man upprepar det han säger när han pekar på saker. Han steg upp kl 05... Michael gick upp med honom. Hmmm... kanske inte bra att lägga honom sent? Under några veckor nu har vi lagt honom senare för att han ska vakna senare, men det känns inte riktigt som att det funkar så. Ikväll ska vi se om han kanske ska lägga sig lite tidigare... men det beror på om han vill det eller inte förstås :-).

Vi skulle egentligen ha bjudit mina föräldrar på middag ikväll. Men igår bestämde vi att ta det på måndag istället. Det var bra! För jag är lika trött idag som igår och eftersom jag inte har någon smak kan jag ju inte laga någon god mat :-D

Michael är ute på lekplats med Elliott, så nu ska jag sätta mig i soffan och vila en stund igen. Trött! Sicket slöseri när det är sån lång ledighet! Ernst och hans husse och matte har just hämtat Oscar för en liten strandpromenad. Det blev Oscar glad över! Han tycker också att vi är tråkiga just nu.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Det känns som om det är många som vandrar runt med segdragna förkylningar...
Vad bra att Oscar fick följa med Ernst på promenaden :)

Kattalena sa...

Ja, det verkar vara många förkylningar på gång. Vad ska de vara bra för? :-)

Kanon att Oscar fick en strandpromenad (och även fika på glass.. hehe).