tisdag, april 13, 2010

Länge sen

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev sist. Tiden rusar iväg och jag har inte fått ro/tid att sitta vid datorn :-). Börjar bli frisk nu i alla gnfall, det är skönt!
Vi har haft jättemycket hjälp av mina föräldrar. Pappa har varit här nästan varje dag och nu är alla stora buskar uppgrävda! Sååå snällt! i arbetstagen

Och mamma har passat Elliott en hel del! I lördags sov han över där. Då var Michael och jag iväg och firade Camillas 40-årsdag! Vi blev bjudna på Sultan Palace buffé, fick se magdans och efteråt var vi hemma hos Camilla och fick kaffe och tårtor. Mycket mumsigt och väldigt trevligt.

Det kändes hur konstigt som helst när vi kom hem och inte hade plutten hemma. Vi kunde sova hela natten och så länge vi ville på morgonen. Även om vi såklart saknade gullungen jättemycket så var det himla skönt att kunna sova ut ordentligt :-)

På söndagsmorgonen ringde jag för att höra hur det hade gått. Det hade gått superbra! Elliott hade sovit hela natten. Så himla skönt! Han har det så bra hos mina föräldrar!

Jag var på akvarellkursen, sista gången för terminen (tyvärr). Efteråt åkte jag hem till mina föräldrar. Elliott sov. När han vaknade var han väldigt varm och lite trött.

Elliott med sin mormor

Efter att ha fikat på kaffe och mumsiga bullar gick vi ut en sväng i trädgården.
Det gillar Elliott

Elliott och jag handlade. Gillar att stå i vagnen

När vi kom hem snorade han och hostade. På natten hostade han och var jättevarm. Förkyld igen... Stackars skrutten. Han har ju inte varit helt frisk sen i februari.

Inga kommentarer: