fredag, mars 19, 2010

Fredag!

Tur att jag la mig tidigt igår för trots att Elliott somnade först vid 21-tiden steg han upp strax efter halv fem. Jag gick inte upp förrän kl 05 med honom. Han är hur pigg som helst men borde vara trött... Det är nu fjärde dagen vi lagt honom senare, det verkar inte hjälpa... kanske bättre att lägga honom vid 19-tiden och få mer kväll. Han vaknar ju ändå alltid före 05. Svårt att veta. På söndag är det i alla fall sommartid! Borde ju förbättra det hela med en timme eller så. Hehe.

Det är två timmar tills vi ska till dagis. Vi har verklig kvalitetstid här hemma på morgnarna Elliottt och jag. Ingen stress iväg till dagis precis. Det är bra! Nu ska vi mysa, läsa böcker och rita.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker nog att ni ska testa lite till om ni står ut :-) Läste i en bok att det tar två veckor att ändra en vana.. Sover han fortfarande 3 timmar på dagis? Alla barn väcks efter 1,5 timme på Js dagis, kanske något att testa?
Förstår att det är jobbigt, jag hade aldrig stått ut med att gå upp kl.5..
/B

Kattalena sa...

Jo, kan tänka mig att det tar ett tag att ändra, speciellt som han vaknat så tidigt ända sen han föddes, hehe.
Han sover nog ca 1.5 h på dagis, de väcker dem om de sover mer än två timmar.

Det har både för och nackdelar det där med arla morgonen. Det hade varit perfekt om han vaknade 06. Den fördel som finns med 05 är väl att man hinner umgås på riktigt med honom i flera timmar innan dagis. Det är ju kul! Fast det är jobbigt att alltid behöva lägga sig tidigt för att inte vara bli helt slut... det är det som talar emot :-)