lördag, mars 06, 2010

EFIT - ett foto i timmen

kl 5 - Återgår till sängen efter att ha varit inne hos vaken liten pojke... han vaknade 04.15 och nu fick min darling ta över. Jag har sovmorgon idag!

kl 7 - Vovven vill stiga upp och jag måste öppna dörren så han kommer ut... Det ser missvisande ljust ut (pga blixten). Egentligen är det helt mörkt i rummet :-)

kl 8 - Jag kan jag inte sova mer, men eftersom det är min första sovmorgon på hela veckan så tänker jag lägga mig en stund på spikmattan och koppla av lite extra innan jag går upp :-)

kl 9 - Gullungen är i full fart och busar med sin pappa

kl 10 - Nu ska vi till The little Gym. Jympa för små barn.

kl 11 - Sötnosen har väldigt kul! Mormor kom och tittade på, då sprang han några extra varv i glädje. Fast när vi skulle åka hem blev han lite ledsen eftersom mormor inte följde med oss utan cyklade hem :-)

kl 12 - Gullungen sover och det är dags att knåpa ihop en vinnarrad.

kl 13 - Jag pratar i telefon och sitter således kvar i soffan. Vovven snusar sött bredvid.

kl 14 - Mamma och jag har kört till Jägersro för att gå på V75. Vi har just parkerat bilen och är på väg mot travbanan.

kl 15 - Tittar ut över travbanan från caféläktaren. Nästan alla rader åkte åt skogen redan i första loppet så vi har inget större hopp om någon storvinst, hehe.

kl 16 - Hästarna travar på. Jag har vunnit på en tvilling, inte mycket men litet tillskott till spelkassan. Mina släktingar Annika, Rolf och Olle är också på Jägers idag. Mamma och jag har köpt och ätit snacks med fetaost.

kl 17 - Travet är slut och vi är på väg mot bilen. Det är roligt med trav! På två andelar hade vi sex rätt och vann hela 9 kr totalt att dela på, hehe. Inget man blir rik på precis ;-)

kl 18 - Hemma igen efter att ha varit och handlat på Coop och släppt av mamma hos sig. Sötnosen har just fått middag.

kl 19 - Nu har vi bokstavslek. Det var en klar hit med bokstavstavlan. Gullungen har lekt med den varje dag sen jul :-)

kl 20 - Jag har lagat middag och den är precis klar. Idag blev det kyckling med fetaost och parmaskinka i balsamvinägersås.

kl 21 - Tittar på Dollhouse. Går och lägger mig sen så det blir inte fler bilder idag.

4 kommentarer:

Margaretha sa...

Gick in idag och tittade på din efit-dag. Det såg trevligt ut. Såg din whippet. Själv är jag också en vinthundmänniska - har och haft afghaner sedan 1981.

Annika sa...

härligt att se din EFIT dag, gullig vovve du har

Helen sa...

Härlig dag!! kycklingen såg jättegod ut...

Helen

Kattalena sa...

Tack! Vad kul att ni tittade in! :-)