onsdag, februari 24, 2010

Snö snö och åter snö

Det är snö i Malmö minsann. Jag har nog aldrig varit med om att snön legat kvar så länge som den gjort i år! Det är fint men jobbigt. Jag är lite trött på snön och kylan nu.

På jobbet är det hur mycket att göra som helst. Tiden bara flyger iväg när man är där. Det blev en riktig långdag idag. Mina föräldrar var snälla och hämtade Elliott på dagis och vi kom inte för att hämta honom hos dem förrän 18.20...

Nu har jag lagat mat och det var färsk sej i nån tomatsås och med purjolök, soltorkad tomat, vitlök och grillad paprika. Det lät ju hyfsat gott... men det var det äckligaste jag ätit på länge. Michael tyckte inte heller om det. Så nu ska vi göra varma mackor istället. Vilket slöseri med tid att laga den maten. Helt onödigt.

Elliott sussar sött. Nu blir det varma mackor. Sen blir det nog till att nanna sängen.
Igår gick jag upp och la mig redan före 21. Det är skönt när jag lyckas med det! Då får man nästan en hel natts sömn. Elliott har två dagar i rad vaknat först vid 06. Fantastiskt trevligt! Det får han gärna fortsätta med :-D

På vägen hem från mina föräldrar så körde vi förbi en himla massa brandbilar, ambulanser och poliser med blinkande ljus i korsningen till Mobilia. Det såg ut att ha hänt något otäckt. Kollade när vi kom hem och det var en ambulans som hade vält.
Det händer mycket otäckt i den korsningen, måste vara en av Malmös farligaste.

Vi var på banken idag och pratade lån. Nu har vi fått ett lånelöfte så vi behöver inte sälja vårt hus innan vi köper ett nytt (om vi någonsin hittar något som vi gillar). Nu är vi fria att bjuda om vi vill och detta lånelöfte gäller i 6 månader. Skönt att veta att det inte är något problem med att låna till nytt hus.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Men... slängde ni maten? Har jag lagat mat då äts den, oavsett hur den smakar...(eventuellt är det anledningen till att sambon nästan alltid fixar middagen ;)

åsa sa...

Det är ju det jag säger... man ska inte äta fisk... ;-)

Kattalena sa...

mossfolk: Mmmm du har rätt i att det är dumt att slänga mat men denna rätt var faktiskt i princip helt oätlig. Vi brukar kunna äta det mesta. Men i detta fall såg vi ingen anledning att tvinga i oss den :-)

åsa: Fisken var faktiskt den som smakade bäst av alltihop, hehe. Fisk är gott!