lördag, februari 13, 2010

Helgen stundar

Igår var det fredag och en riktigt bra dag arbetsmässigt! Jag fick undan väldigt mycket faktiskt! Jag fick jobba hela dagen, vilket kändes toppen! Mamma och pappa var snälla och hämtade Elliott på dagis och sen fick han följa med dem hem :-)

Efter jobb plockade vi upp Tobbe, Oscar och Ernst som varit på strandpromenad. Jag blev avsläppt hos mina föräldrar och efter att Michael lämnat Ernst och Tobbe så kom han tillbaka och hämtade oss. Elliott hade haft det jättebra och mamma hade köpt ett golvpussel till honom som var jättefint!

På hemvägen köpte vi hamburgare (suck!) och väl hemma var det full fart på Elliott så han la sig inte förrän vid halv nio.

Idag vaknade han ändå 04.45 och Michael var med honom till 05.30 då jag tog över och vi gick ner på bottenvåningen. Vi lekte med bokstäver, tittade på Piggley och Shaun och så gjorde jag pannkakor när Michael också stigit upp. Nu har Elliott och Michael åkt till little gym. Hoppas att de har kul! Själv tänker jag dammsuga och plocka undan lite här hemma.

Inga kommentarer: