tisdag, januari 26, 2010

Depeche!

Igår var vi och såg Depeche Mode. Det var bra! Roligt att se dem och skönt att det var sittplatser. På vägen hem från konserten var det evighetslång bilkö! Det tog 30 min för oss att köra typ 5 meter på parkeringen... Men sen gick det snabbt när vi väl kom ut på rätt ställe :-)

Mina föräldrar passade gullungen och han hade somnat i soffan kl 21. Allt hade gått bra! Han hade varit glad och pigg hela kvällen. Vi höll tummarna för att han skulle sova lite längre idag.
Men inte då. Han steg upp kl 04.30. Michael steg upp med honom, jag sov till halv sju. Sen fick Michael gå och lägga sig igen. Jag och Elliott gick till dagis. Han blev jätteledsen när jag gick därifrån. Känns inte kul, det känns som att man överger honom :-(

Men nu har Michael ringt dit och han sitter och leker med lera. Han är visst trött och det är inte så konstigt så tidigt som han stiger upp! Somnar säkert snart.

Och här på jobbet är jag själv. Massor att göra. Hinner aldrig med det jag egentligen borde göra...
Men men, så blir det ju när man drar ner på personalen...

2 kommentarer:

crrly sa...

Skönt att det gick bra för lillen...

...men VA, var det sittplatser, och vad har du för pensionärskommentar om det??!! :-D

Kattalena sa...

Haha! Älskar sittplatser - får ont i fötter och rygg om jag måste stå en hel konsert. Jag är definitivt mer åt pensionärshållet än ungdomshållet när det gäller konserter och fester ;-)

Men det är bäst om man kan välja ifall man vill sitta eller stå. Så kan man gå ner under superlåtarna och sitta under de mindre bra låtar.