söndag, januari 31, 2010

Akvarell och bokcirkellunch

Idag var första gången på akvarellkursen. Det var fantastiskt roligt att gå igen! Jag har gått många kurser innan men det var lääänge sen. Jag kom liiite sent för jag trodde den började kl 11. Kl 09.15 stod jag och stekte pannkakor, tänkte att jag skulle kolla så kursen verkligen började idag och när jag gjorde det så såg jag att den började redan kl 10. Hoppsan! Det var bara till att slänga i mig (och Elliott) pannkakorna, springa upp och klä på mig och sen iväg :-D. Men oj så kul det var! Tiden bara flyger iväg när man är så fokuserad på att måla av någonting.
Elliott är med och lagar pannkakor, eller tittar på i alla fall :-)

Efter kursen hämtade jag Becka och sen Ingrid. Vi åkte hem till Åsa på bokcirkellunch. Hon hade dukat upp med allehanda gotter och ostfondue! Så himla gott!!! Michael gillar inte ostfondue så det äter vi i stort sett aldrig. Så det kändes lyxigt! Och vi fick flera goda ostar till. Mums mums!!! Till kaffet/teet fick vi "bullar" fyllda med hallon och ricotta. Smaskiga!

Vi spelade spel, "Oogachakka", man sjöng en rad på en låt så skulle motståndar laget sjunga det som kom efter. Skoj skoj!

Körde hem på snöiga vägar och släppte av Ingrid och Becka på sina boplatser. Väl hemma möttes jag av en strålande glad Elliott som ville kramas med mig och lägga kinden mot min kind. Så himla gulligt!!! Tänk att vi har fått en sån fantastiskt fin och underbar liten unge!

Nu har vi ätit middag och nu ska jag gå och nanna! Förhoppningsvis somnar jag i tid för att stiga upp kl 05...

Inga kommentarer: