fredag, december 25, 2009

Middag

Igår var vi hembjudna till min moster på middag. Jättegod mat fick vi: lammfilé, rotsaksgratäng, klyftpotatis, aprikossås och sallad. Till efterrätt serverades vi glass och hallonsås.
Elliott var jättetrött men ändå på G. Han åt massor av ost och oliver. Sprang runt och busade men sen pausade han och myste med sin mormor eller sin pappa. Goseungen. Han var hela vägen hem (min moster bor i Lund) och somnade först kl 21.
Elliott myser med sin fina mormor

Idag har Michael haft "egendag". Jag och Elliott busade hela förmiddagen och sen åkte vi hem till Camilla och matade katten (vi har varit kattpassare under juldagarna). När vi kom hem igen somnade Elliott och sov i 2,5 timme.

När gullungen vaknat så åkte vi till IKEA och kollade på barnbord och stolar. Det finns många olika. Vi tänkte skaffa sådana och ha istället för myshörnan. Så kan Elliott sitta och rita och sånt vid sitt eget bord. Det tror jag att han skulle gilla!

Jag tänkte att vi skulle äta lite på IKEA, köpte mat till oss båda. Elliott åt kanske tre tuggor, jag åt det mesta av bådas vår mat. Efteråt fick han en glasspinne. Den ville han hålla själv. Det fick han efter att jag lindat lite papper om den längst ner. När den tog slut blev han jätteledsen... stackarn! Som tur var gick det över snabbt. Hehe. Elliott med sin glasspinne.

När han kom hem så fixade han mat åt oss. Elliott var vaken ända till kl 22 idag!!! Jag nattade honom precis. Får se när han vaknar imorgon då? Det är inte min morgon... så han sover säkert länge. Så är det ofta när Michael har morgonen av någon konstig anledning, det är ju bra för honom :-D.

Elliott fick pennor i julklapp, de var i burken. Det roligaste med pennor är att hälla ut dem ur burken såklart!

Imorgon har jag "egendag". Då ska jag nog bada, fick lite spa-grejor av Michael. Sen ska jag kolla film, gå en sväng och kolla in rean, läsa min bok och slappa. Det ska bli skönt! Framförallt ska jag försöka sova ut ordentligt! :-)

Inga kommentarer: