fredag, december 11, 2009

Lyxpassning

Idag har vi haft lyxpassning! Mina föräldrar har haft Elliott hela dagen utan att vi haft något annat inbokat.
Så jag har läst ut min bok, "Snömannen" av Jo Nesbö, mycket spännande. Och vi har hunnit titta på film. "Mammoth" av Lukas Moodyson, en riktig snyftare men väldigt bra, tyckte jag! Gav en lite att fundera över... Jag såg en annan film också, även den en snyftare. Det var inte direkt några feelgood filmer, vilket jag egentligen hade tänkt hyra :-)

Det var himla mysigt att ha en hel dag till att göra precis vad man vill. Det kändes lite konstigt tomt utan Elliott här hemma. Så även fast det är jätteskönt att ha egentid så saknar jag sötnosen! Han är så fin!!! Men man hämtar mycket energi på en ledig dag, det är lyxigt!

Vi hämtade Elliott vid 18-tiden. Han hade haft det jättebra! Han hade kommit på något roligt, att klämma på juice-paketet så det sprutade juice ur sugröret på honom. Det skrattade han visst mycket åt, hehe.

Det är juligt hemma hos mina föräldrar, tomtar som klättrar på staketet, en ren på taket och fina juleljus, julgardiner och allt. Mysigt! Jag ska också försöka hitta några fina julgardiner till vardagsrummet. Jag gillar julen! Mer och mer för varje år :-)

Och det är himla kul att ha en liten present att öppna varje dag, det uppskattar jag verkligen :-D

Min diet idag har varit chips och cola... hmmm. Inte är jag speciellt hungrig nu heller, men måste nog äta något riktigt också, hehe. Får väl sätta igång med lite mat nu då. Har just nattat gullungen.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Jag älskar julen! Och det blir förstås ännu juligare med julgardiner :)

Skönt för er med en helledig dag och lite ensamtid. Kul för Elliott att få vara hos mormor och morfar och kul för dem att få rå om honom en hel dag!

Kattalena sa...

Ja, jag gillar verkligen också julen nu! Så fint med alla ljus överallt. Och så gillar jag allt det röda, så varm och fin färg :-)

Det var underbart skönt med en helt ledig dag! Och vi är så glada att mina föräldrar vill passa Elliott så ofta!