torsdag, oktober 22, 2009

Revision och revision

Hela veckan har det varit revision, bokslut och revision. Idag avslutades den danska revisionen och den svenska påbörjades.
I morse steg Elliott och jag upp strax efter 05. Vi läste böcker och hade mysigt. Han är lite förkyld så han snorade en hel del. När vi hade lekt en timme nästan så satte jag på Fåret Shaun och så satt vi i soffan och gosade och kollade på det en stund. Sen tog jag med mig Oscar och gick/åkte buss till jobbet. Jag var där strax före 08.
Åsa var supersnäll och hade med sig Espressofrukost till mig när hon kom. Den satt fint!!!

Fick en rolig bild på gullungen från mamma idag :-)

Gick i tid från jobbet och följde med och hämtade Elliott hos mina föräldrar. Han hade haft det finfint som alltid! Vi åkte och hämtade Tobbe, Ernst och Oscar på stranden. Släppte av Ernst och Tobbe och sen åkte vi hem. Shoppade och sen gjorde jag fläskpannkaka a la LCHF. Den blev lite bränd men ändå god.

Nu ska jag minsann gå och lägga mig! Det är lite sent... Elliott är ju så himla morgonpigg och nu har jag alla morgnar. Iofs trevligt att få umgås en stund på tu man hand sådär på morgonkvisten :-D
Känner mig småförkyld och hoppas det går över. Har inte hunnit tänka på Michaels födelsedag än men förhoppningsvis kommer jag på något briljant imorgon, hehe.

Förresten fick vi anvisning om dagisplats till Elliott idag. Väldigt nära där vi bor, ett dagis vi aldrig hört talas om och som man inte kan hitta när man söker på internet heller... Tyvärr fick vi ingen plats förrän 1 januari!!!! De var skyldiga att ge oss 1 december, sa de till mig när jag pratade med dem sist i alla fall. Men det gäller visst inte? Michael ska ringa och kolla imorgon. Verkar som att det är ett dagis i ett höghus? Vet inte om det känns så bra. Vi får åka dit och kolla så snart som möjligt. Vi kan inte tacka nej i alla fall...

4 kommentarer:

crrly sa...

Söööt!


Läser ikapp lite... Du, kan ine jag fixa present från Hbg då? Som en gentjänst? :-) Ring mig isf!

KRAM!!!

Kattalena sa...

Hejsan! Gulliga du, tack för erbjudandet. Men den present som ska fixas i Helsingborg måste Elliott vara med på :-D

Hoppas allt är fint med er och att vi snart kan ses! Kram!

åsa sa...

Han ser ju ut som en liten rymdkille på bilden ju! :-D Söt!!!

Kattalena sa...

Ja, nästan, hihi!