måndag, maj 18, 2009

Premiärtur

Idag cyklade jag med Elliott för första gången. Det var jättekul!!! Vi cyklade till Limhamn för att hälsa på mina föräldrar. Mamma mötte oss på cykel när vi närmade oss deras kvarter. Elliott blev nog lite förvånad när hans mormor kom, tror jag :-D
Det var underbart väder! Mamma hade köpt fika och vi satte oss ute i trädgården och njöt av sol, kakor (vaniljbulle, äpplebulle, wienerbröd, croissant) och kaffe! Mycket gott och mysigt! Elliott fick lite att tugga på han också, majskrokar och barnmat :-) Pappa vid fikabordet.

Elliott spelade piano, klättrade i trappan, tryckte på knapparna på tvättmaskinen och på vågen, tittade på 5 myror, klättrade i alla trappor ute i trädgården och lekte med bocciakloten. Han var fullt sysselsatt! Rolf tittade förbi, han hade fått med sig pappas sko när han och Annika var där senast ;-).

En annan sak Elliott gjorde var att sitta på sin bil.
Stor kille sitter på bilen alldeles själv!

Hoppsan! Stora killen trillade av just när jag tog fotot, hehe. Han slog sig inte!

När Elliott började bli trött så cyklade vi hem.

Först måste man sätta på skor, cykelhjälm och vindjacka. Stor ser min påg ut minsann!

Mamma cyklade med oss vilket var väldigt trevligt! Roligare att cykla med sällskap! Elliott somnade i cykelstolen. Det var tänkt att han skulle kunna det, man kan skruva på den så den lutar bakåt. Men han hängde framåt och hjälmen slog i min rygg hela tiden. Verkade otroligt obekvämt. Stackaren! När vi kom fram höll mamma cykeln och jag sprang in och hämtade vagnen för att han skulle kunna sova på riktigt. Det ville sig inte riktigt. Han somnade sittandes men när jag la honom ner så vaknade han och sen somnade han inte om. Hehe. Så det var inte många minuter han sov inte!

Vi gick med mamma till Mobilia och handlade till maten. Sen gick Elliott och jag hem och lekte. Mat fick han också innan Michael och Oscar kom hem från jobbet. Jag vet inte hur många gånger Elliott la sig på golvet och "sov", trötter :-D.

1 kommentar:

mossfolk sa...

Så tjusigt med hjälm och allt. Fast det ser nästan ut som om den skulle behövts för att sitta på bilen med ;) Inte lätt att hålla balansen där förstås, men vänta bara, snart både tutas och körs det för fullt :)