söndag, mars 01, 2009

Fredag och lördag

Tulpanerna står fortfarande och lyser upp vårt kök!

I fredags var Elliott och jag hemma hos Åsa och Emmi på dagen, det var kul! Jag köpte med fastlagsbullar som vi mumsade på. Emmi sov i två timmar men Elliott hade fullt upp med att leka för sig själv (eller med oss) så det gick ju bra ändå! Fast vi ville ju träffa Emmi också såklart! Jag lyckades hålla honom vaken tills Emmi stigit upp. Då fick de leka en stund. Elliott på väg mot Emmi.

Efter att de båda ätit så var det dags att gå hem. Elliott somnade i vagnen direkt vi kom utanför porten. Sen sov han i två timmar. Jag hann faktiskt t.o.m. läsa lite i min bok. Michael och Oscar kom hem från jobbet, Elliott vaknade. Jag packade in paket till Justus (hjortben och vom) Oscar ville gärna packa upp dem, hehe.

Vi åkte till Anna och Justus, där var det fullt av folk och massor av godsaker att tugga på! Elliott hittade en kompis, Oscar vaktade sitt hjortben och ville gärna äta Justus ben också men det fick han inte. Mycket trevligt party!! Vi gick hem när Elliott blev så sömnig att han halvsov mot axeln när man lyfte upp honom. Dvs vid 20.30-tiden. Väl hemma var vi så trötta att det blev sängen meddetsamma för oss allihop.Elliott och hans kompis

Igår var det lördag och då var jag först uppe med Elliott, vi lekte i matrummet. Glad Elliott ska snart äta

Michael fixade frukost på prinskorvar, ägg och potatis när Elliott hade somnat. När han vaknade så åkte vi hem till mina föräldrar. Michael och Oscar åkte vidare till Käglinge för hundpromenad. Hos mina föräldrar hade Elliott fullt upp med att klättra upp för trappan, läsa böcker, klappa på akvariet, gå runt med pappa och ha det himla bra :-). När han blev trött och somnade så satte mamma på kaffe och så fikade vi. Pappa hade köpt fastlagsbullar och bakelse, tyvärr verkade det bageriet sälja icke dagsfärska bakverk så min budapestbakelse blev förpassad till soptunnan medan mamma plockade fram min favoritkaka "daimtårta" ifrån frysen istället. Mums! Michael kom och fikade han också efter hundturen och sen var klockan så mycket att det blev bråttom hem när Elliott vaknade.

Jag lånade mina föräldrars bil och åkte till Mobilia och köpte presenter till Camilla på Body Shop (och lite till mig själv också). Kastade mig in i duschen och gjorde mig klar så fort som möjligt. Elliott skulle sova precis när det var dags att gå så Michael tog honom i vagnen och gick dit, jag körde och blev sådär 20 min försenad, vilket som tur var inte gjorde något! Det tog 45 min för Michael att gå, snabbt tyckte jag! Hos Camilla och Jörgen firade vi Camillas och Jonas födelsedag och det var jättekul! Vi fick supergoda smörgåsar (räkor med ägg & majonnäs, köttbullar med rödbetssallad, kalkon med mimosasallad och brieost). Till efterrätt fick vi paj! 3 olika, jordgubb, hallon och blåbärspaj. Mycket gott och himla trevligt att träffa alla som var där! Elliott är i centrum hela kvällen, här flyger han med Jörgen :-)

Inga kommentarer: