lördag, augusti 16, 2008

Oj, lördagen redan slut!

Idag hämtade Elliott och jag Annika på Sturup på morgonen. Det var jättefint väder idag, soligt och varmt. Vi satt ute på terassen medan Elliott sov. Sen åkte Michael, Annika, Elliott och jag in till stan och åt mat på festivalen. Michael och jag tog en friterad camenbert också ;-). Det var mumsigt! Sen åkte vi hem och jag hällde lite gödsel i rabatten och så klippte jag ner lite skräp. Äntligen!!! Det har jag velat göra länge! Elliott har varit så söt och rar idag. Som alltid ;-). Nu sover han och Annika och jag kollar film på TV med en godisskål och vars en kopp te. Vi fick presenter av Annika, jättegoda tryfflar med krossade kakaobönor, choklad-te och en marimekko-nappflaska till Elliott, jättefin. Mys-Elliott

I fredags var jag ute och gick med mamma, Liam och Elliott i Limhamn. Vi gick i över en timme. Det var jätteskönt! Efteråt tittade vi in i en blomsteraffär, där köpte jag två rudbeckior och en aster. Jättefina. Elliott började storgråta, undrade varför ända tills vi kom på att han ju var hungrig stackaren ;-). Då fick han mat såklart! Efteråt åkte vi hem till mig och fikade på bullar och latte.
Sedan var jag på banken, fixade konto till Elliott och avslutade mertjänst och fick mitt visakort att fungera. Efteråt åkte jag till PGM och lämnade Elliott till Michael medan jag och Åsa gick till löplabbet och provade ut skor. Jag hittade ett par som verkade bra så de köpte jag till mina gångpromenader.

I torsdags träffade jag Åsa, Lovisa och deras bebisar Emmi och Maj. Det var roligt! Vi fikade på Nesta.

Imorgon ska jag inte glömma EFIT!!!!!! Måste sätta min telefon så att den påminner mig!

Inga kommentarer: