onsdag, april 30, 2008

Stressigt

Oj vilken stressig dag det var idag. Jag hann inte alls med vad jag skulle på jobbet. Så jag får nog gå dit en dag nästa vecka också faktiskt. Så många saker som är oavslutade och människor som inte svarat på de mail som jag har skrivit... Vi får hoppas de svarar snart så jag kan avsluta det hela.

Efter jobb åkte Åsa C med oss till Babyringen för att kolla på lite grejor, vi slutade ju tidigare idag. Fast vi kom inte iväg förrän vid 16 tiden. Klockan 18 åkte Michael och jag till Kin Long (Kinarestaurang) för att fira Cattas födelsedag. Det var jättetrevligt! Catta känner han som äger restaurangen så han fick hitta på vad vi skulle äta och vi satt i ett rum där man sitter på golvet. Kul! Vi var tvungna att gå ganska tidigt för Michael skulle skicka några listor till någon gällande LC provet. Det var ändå ganska lagom för vi är så trötta! Men vi hann med både middagen och efterrätten minsann. Vovvarna blev superlyckliga när vi kom hem! De sprang sedan direkt ut i trädgården och grävde i sin lycka två stora hål i gräsmattan. Morr!

Undrar när lillpågen tänker titta ut? Det känns lite annorlunda nu, men jag hoppas han väntar några veckor. Inte för många. Han får gärna komma om ca 2 veckor tycker jag :-)

3 kommentarer:

åsa sa...

Bara han håller sig inne till fredagkväll åtminstone! :-)

Sagoruna sa...

Eller till måndag tycker jag! Det var mitt fel att det blev bråttom jag var stressad över LC listorna sitter och kämpar med dataprogrammet nu... hoppas att ni inte fick stressa iväg för snabbt bara.
Lycka till med lillen!

Kattalena sa...

Åsa: Klart han håller sig inne till dess! Vi ska ju på plantskolesafari ju!!!

Sagoruna: Det är lugnt! Vi var så trötta så det var bara skönt att komma hem tidigt ;-)
Tack!