tisdag, april 15, 2008

OMG!!!

Vilken dag!!! Helt stressig och snurrig och massor att fixa och hinner aldrig börja på det jag egentligen borde göra. Likadant var det igår... Puh! Nu är jag hemma i alla fall... Michael lagar mat. Hemmamarinerad tandoorikyckling (helstekt i ugnen). Det luktar jättegott! Jag ska jobba sen i kväll också, fast hemifrån såklart.

I morse var vi hos mvc och mitt järnvärde var jättebra! Jag som hade så dåligt samvete för att jag slutat äta mina järntabletter. Nu behöver jag inga längre. Så himla skönt! Tog blodtryck och lyssnade på bebisens hjärta. Allt verkade bra. Efteråt åkte vi och köpte smörrebröd till frukost. Jag tog leverpastejmacka. Det tog en stund innan jag hann äta den, var tvungen att visa saker för alla möjliga innan jag kunde kasta mig över den.

Hittade en massa fågelmatgrejor (talgbollar och solrosfrön) som jag hängde ut häromdagen. De är väldigt populära, massor av fåglar som äter hela tiden. De är i stort sett redan slut! Jag kanske borde köpa fler? Men fåglarna ska väl hitta sin egen mat nu? Undrar om man är dum mot dem om man ger dem för mycket mat, det kan man väl inte vara...

Inga kommentarer: