onsdag, april 09, 2008

Ohoj

Faktiskt känner jag mig nästan helt frisk idag! Krafterna har börjat komma tillbaka! Det är skönt!
Vi var på föräldrautbildning på mvc i förmiddags. De pratade om smärtlindring och så fick vi se en förlossningsfilm. Jag kan inte påstå att jag blev så upplyft eller peppad av den inte. Det verkade hur jobbigt som helst!!! Och hemskt! Är mycket känsligare nu när jag ser sånt, det var jag inte för en månad sen. Säkert för att det börjar närma sig...
Jag har så mycket grejor jag är rädd för, att må illa, att tappa kontrollen, att det ska göra för ont, att jag ska få panik, att jag ska spricka osv osv. Huuuu..... Samtidigt är det ju spännande att få träffa sin lille bebis! Det är ju positivt!!! Det är väl det man får försöka fokusera på.

Och det är bara lite mer än två veckor tills vi ska flytta på jobbet. Sååå mycket jag ska hinna med innan! En dag i taget. Så får det vara. Men det är lätt att stressa upp sig. Fast sen får jag ju vara ledig länge! Det ska jag inte glömma bort.

Jag har lärt mina vovvar "High five" - de börjar bli riktigt bra på det nu! Roligt!
Jag måste göra mer roliga saker med dem. Träna och sånt. Nu när jag fått lite mer energi kanske jag kan ta tag i det :-)
Eller det kanske får vänta lite till... hehe

Inga kommentarer: