måndag, april 07, 2008

Började bra!

Det började så bra i morse. Jag var ovanligt pigg när jag vaknade och fick undan en hel del på jobb på förmiddagen. Men kl 15 blev jag plötsligt helt slut. Så jag åkte hem vid 16 och la mig att sova i soffan. Suck! Otroligt att jag ska vara så trött. Försökte ändå pigga upp mig med kaffe. Däremot känns förkylningen mycket bättre, det värsta i luftrören verkar ha släppt idag! Så skönt!

Jag fick pratat med revisorn om inkomstdeklarationerna idag också. Skulle ju jobbat med dem i helgen men fastnade direkt. Nu har jag koll igen! Så skönt! Det fanns en sida på internet som översatte SRU koderna till de nya koder som är i deklarationen. Perfekt! Och skatteuträkningen som jag inte förstod mig på hade vi skrivit in fel belopp i. Så jag hade rätt ändå och alltså fattade jag den egentligen! Puh! Så bra... Har tagit med mig dem hem ifall jag skulle vara piggare ikväll och orka titta på dem. Fast det tvivlar jag på...

Nyss gick jag ner i källaren och tittade i några påsar som jag inte visste vad de innehöll. De visade sig innehålla 4 par skor. Dessutom 4 par ganska fotriktiga skor som jag hade glömt bort att jag hade! Då kanske jag slipper ut och leta efter nya skor. Jag tror faktiskt att dessa kan funka bra.
Då är det bara en jacka jag behöver hitta...

På netto hade de jättefina klätter-grejor för klängväxter. De var billiga och jag kunde inte motstå dem. Köpte två st. Köpte 2 st 10-pack lobelior och 2 st 10-pack tagetes också. De såg så friska och fina ut. Känns vårigt!!! Jag är så glad att ha trädgård!

Inga kommentarer: