måndag, oktober 11, 2010

Helgen

Det har varit en mycket bra helg (bortsett från ryggont)! I fredags hämtade jag Elliott på dagis. Han var så glad och när vi kom hem gick han direkt och började leka med sina grejor. Vi skulle egentligen åkt och handlat och sen hämtat Annika. Men han var så inne i sin lek att jag ville inte åka iväg med honom. Han fick leka i en timme, sen åkte vi och handlade. Michael gick till Coop och åkte med oss hem. Jag åkte och hämtade Annika efteråt.

Vi lagade middag och åt. Hade köpt lite getostar och salami som vi mumsade på när Elliott lagt sig. Jag nattade honom. Annika, Michael och jag spelade Buzz tills ögonen gick i kors och det bara inte gick att hålla sig vaken längre (och då var klockan inte ens 00 än, hehe). Vi hade i alla fall väldigt roligt :-)

Elliott och jag var på Little Gym. Vi hade jättekul! Han var på sååå gott humör och sprang runt och busade.

Full fart!

Jag körde hem efter gymmet och fick skjuts in till stan av Michael. Där mötte jag upp Becka och Ingrid och vi tog en fika på Bagericaféet. Supergod getosttoast hade de! Och god Chai också. När vi fikat klart så gick vi och shoppade lite presenter. Jag hade tänkt köpa lite annat också (vinterjacka, vinterskor, strumpbyxor osv) men fick så ont i ryggen att jag inte pallade gå mer.

Michael hämtade mig och vi köpte med oss landgångar och åkte hem till mina föräldrar. Precis när vi kom dit så kom min moster och hennes man också. Trevligt! Mamma hade fixat gotter att äta på så det blev riktig fest (på mozzarella, salami, parmaskinka, starka korvar och så landgångar). När vi åkte hem var vi mätta och belåtna :-).
Mumsig landgång

Elliott & min pappa dansar till Mora Träsk

Igår var det söndag och jag fick sovmorgon. Sen åkte vi och lämnade Elliott för passning hos mina föräldrar. Vi skulle titta på ett hus just under Elliotts sovtid så det var kanon att han fick vara där. Michael och jag tog oss till Bagericaféet och frukosterade.
Mycket god getosttoast

Sen åkte vi till Mobilia och tittade efter present till Frej + vinterjackor. Hittade present men ingen jacka. Vi körde mot huset vi skulle titta på men jag hade som vanligt fel tid, hehe. Så det var en halvtimme kvar. Åkte om Svågertorp och köpte lite fleecetyg till soffan i mellantiden.

Huset vi tittade på var faktiskt riktigt fint. Här är det. Lite saker att fixa (väggar att flytta och en toa som behöver bli med badkar) men annars riktigt mysigt.

Efteråt mådde jag illa (för att jag åkt bil istället för att köra) och hade ont huvudet och i ryggen så då åkte vi hem och jag slängde mig i soffan efter att ha tagit två huvudvärkstabletter. Därför blev vi lite sena iväg till kalaset.

Vi hämtade mamma och Elliott. Pappa körde i egen bil och vi åkte in till Lund och firade Frejs födelsedag. Vi var ute i fina höstvädret och spelade boccia. Sen bjöds vi på supermumsig middag och så spelade vi "Myrstacken" och lite wii. Jättekul!
Tårta fick vi också. När Elliott blev trött framåt kvällen satt han så fint i soffan tillsammans med Embla.
Elliott i soffan med Embla

Elliott fick både sega ormar, skumgummigodis och nötcreme. Det var nog hans första riktigt godisätning faktiskt. Han tyckte att det var oerhört gott.

Inga kommentarer: