söndag, juli 05, 2009

EFIT - ett foto i timmen

Oh yes! Kom ihåg EFIT idag minsann.
Jag kan meddela att mina tider är plus minus en kvart, men att jag ändå skriver det hela klockslaget. Ser snyggare ut så :-)

kl 09 - Vaknar i hotellrummet på Roskilde. Har sovit alldeles för få timmar, var nämligen och såg Pet shop boys på festivalen mitt i natten...

kl 10 - Tittar ut genom fönstret från hotellet, det ser inte ut att vara lika varmt och soligt som de senaste dagarna. Skönt!

kl 11 - Michael och Elliott har kommit tillbaka efter att ha sovit en natt hemma. De är med och äter frukost. Elliott vill mest springa omkring och busa :-)

kl 12 - Vårt arbetspass i Playgrounds bod börjar. Väldigt tomt så här tidigt på dagen. Skönt för vi har ont i fötterna och kan sitta ner och vila en stund. Vi är inte så starka så vi fixar inte att lyfta ut ölgrejorna...

kl 13 - Nu kommer även ölgrejorna på plats och baren kan sättas upp, krävs starka män för att bära...

kl 14 - Gullungen kommer och hjälper oss att städa :-D.
Plockar fimpar och plastskärvor som han ger oss. Fast han vill gärna stoppa dem i munnen. Som tur är hindrar nappen honom för det mesta.

kl 15 - Dags för lite mat, jag har fått en tillfällig pass-avlösare så jag kan smita iväg en stund. Här är det mannen som ska ha burgare. Själv har jag ätit ärtsoppa på gröna ärtor. Sådär gott...

kl 16 - Min fina kollega håller ställningarna i baren. Själv har jag gått av mitt pass och tänker bege mig hemåt med min gullunge.

kl 17 - Vi färdas på bron mellan Köpenhamn och Malmö, nästan hemma nu.

kl 18 - Äntligen hemma och har satt igång första omgången tvätt. Ett soligt och varmt roskilde är som ett stort damm-moln. Jord och sand överallt. Snart ska både jag och Elliott bada/duscha

kl 19 - Elliott nybadad, tittar på "Dagens visa" på SVT Play. En klar favorit!

kl 20 - Hade lite svårt att få gullungen att komma till ro, dags att nanna nu ju. Hämtar manducan, med den brukar det lösa sig. Där slappnar han av jättefort.

kl 21 - Gullungen somnade direkt efter lite manduca-bärande. Nu har jag lagt in bilder från EFIT och då är det dags att diska nappflaskor. Behöver en inför natten.

Babywatchern piper och säger att det är 28 grader i Elliotts sovrum. Den menar att det är för varmt. Jaaa, vem tycker inte det? Men jag kan inte göra något åt det tyvärr...

Dags att nanna själv också nu. Mer Roskilde kommer i så småningom i ett annat inlägg...

6 kommentarer:

Jessica sa...

Roligt att få ta del av eran dag:)

mossfolk sa...

Kul att du fotade hela dagen! Extra imponerande eftersom jobbat samtidigt. Då brukar det vara nästan hopplöst att komma ihåg kameran.
Bilden på Elliott och Mikael vid frukosten är en klar favorit. Klart att stället måste utforskas :)

sunni sa...

Hehe så duktig han är som vill hjälpa till och städa ;)

Kul att se din dag =)

Nenny sa...

Kul att följa din dag!

Micke sa...

Duktigt jobbat att fota med jobb och ett barn med.. hålla Elliot borta från glas betyder ju lite passning med.

Kattalena sa...

Mossfolk: Ja, himla kul att jag kom ihåg EFIT för en gångs skull! Och Elliott hade verkligen superkul! Gillade verkligen att busa omkring på hotellet :-)

Sunni: Tack. Ja, han har precis börjat ge oss saker hela tiden, så han var en perfekt liten städare :-D

Jessica & Nenny: Tack! Kul att ni tittade in!


Micke: Ja, tur nog var vi ju två som höll efter lillpojken! Annars hade det nog blivit svårt ;-) Kul att du tittat in!