torsdag, september 18, 2014

Snart är det fredag...

Med treon på onsdagen så gav huvudvärken faktiskt med sig, äntligen! Och onsdagseftermiddagen blev helt OK och jag fick undan en hel del på jobbet (även om jag var lite trött o seg). När jag jobbat klart åkte jag hem till mina föräldrar och det var himla trevligt! De hade hämtat Elliott och jag klippte pappa och sen satt jag och pratade med mamma och de hade hittat på en massa skoj som var roligt att höra om. Och sen fick jag middag som var jättegod och vi tittade på Idol, halva avsnittet, sen åkte Elliott och jag hem för han behöver sova i tid då han är trötter efter skolan och ska upp tidigt varje dag, precis som jag. Vi la oss direkt vi kom hem (efter att Elliott först sagt godnatt till sin pappa).

Jag vaknade med lite bihåleont igen och var hur trött som helst, men vi kom iväg i tid och åkte och lämnade på skolan. Sen körde jag till jobbet och vid halv tio åkte jag in till Lund och gick på föreläsning som handlade om etnicitet och vi pratade om samer, aboriginer och maorier bland annat. Och det var mycket jag inte visste om samerna.... så det var intressant! Älskar att gå på seminarium och läsa intressant kurslitteratur! Pratade lite med två kursare som sa att om man tittade på hur kvinnor i Sverige röstade nu i valet 2014 så såg det helt annorlunda ut än om man såg på hur männen röstat. Så jag sökte upp det, men jag såg ingen större skillnad mellan mäns och kvinnors röster... så jag vet inte om det stämde.

Nåväl, när jag kom tillbaka till Malmö så bjöd jobbet på lunch på Noodle Market, det var mumsigt och trevligt! De andra hade haft "slängedag" på kontoret och rensat ut en massa skräp och kört till tippen med grejor hela förmiddagen. Duktiga! Efter lunchen jobbade jag på där på kontoret tills det var dags att åka hem. Tog tåg och buss och mötte Becka och Hanns utanför huset,  vi pratade lite snabbt.

Jag gick hem till Michael. Alex hade följt med hem från skolan och de tre andra barnen som brukar leka med Elliott var också där. Vi lagade fajitas till middag och Alex och Elliott åt med stor aptit. De andra barnen fick också när vi var säkra på att det skulle räcka till alla :-). Alex pappa kom och hämtade Alex. De andra gick hem och Elliott och jag byggde lego en stund, sen gick vi över till mig och gjorde oss klara för att sova. Tidigt, för Elliott var jättetrött. Det är tufft att börja ny skola. Det kan man ju förstå! Så vi försöker lägga oss tidigare än vi gjort förut. Jag tänkte också lägga mig tidigt men nu är klockan redan tio så det blev inte så tidigt ändå. Ska dock lägga mig nu.

Imorgon är det fredag och det är skönt! Ser fram emot att hålla lite helg. På måndag får jag min hemtenta, sen blir det mycket att göra kan jag tänka.
Inga bilder, jag fotograferar alldeles för lite nu för tiden. Ska ta tag i det när jag pluggat klart :-D

Inga kommentarer: