onsdag, september 24, 2014

Oj vad tiden flyger iväg...

Här går det undan tycker jag. Dagarna bara försvinner. Elliott är förkyld och hostar och snorar.
I måndags fick han följa med oss till jobbet, då han var trött och hostig. Jag var i Lund på föreläsning och så fick jag min hemtenta. Huga! När jag kom in till Malmö igen mötte jag upp Elliott och Michael och vi åt lunch på noodlemarket. Jag mådde jätteknepigt, det gjorde jag hela dagen och kvällen.  Jag jobbade till halv fyra och sen körde jag hemåt för då var det matlagning med kollektivet. Vi gjorde potatis och purjolökssoppa som blev jättegod! Direkt efter vi gjort klart efter middagen så gick jag upp och påbörjade min hemtenta. Oj oj oj vilka megauppgifter! Satt med den till kl 00 på natten och kom typ ingenstans... hehe. Men men...

På tisdagen var Elliott i skolan och när vi lämnade honom visade sig att de hade haft fotografering på måndagen när han inte var där :-(. Efter lämningen så åkte jag till vårdcentralen och tog nya blodprover. Skyndade sen till jobbet och jobbade på. Ernst var där. Vi hade lunchmöte med banken TS och jag och det var gott och trevligt.
Lunchen
Och jag mådde mycket bättre idag. Efter lunchen gick jag ut en runda med Ernst. Sötnosen!
Fina Ernst, inbäddad i filten i stolen.
Sen jobbade jag på tills klockan var tjugo över fem. Då skyndade jag hemåt och hämtade upp Michael, Elliott, Lenny och hans mamma. Vi åkte in om Alex och släppte av Elliott där - han fick vara där medan vi skulle på föräldramöte. Alex pappa åkte med oss till föräldramötet.

Det var ett så bra möte och lärarna är så himla gulliga! Bästa skolan alltså. Känner jag. Så himla glad att Elliott går där och det sa jag till dem också :-). De är så engagerade och verkar så snälla och tycker att våra barn är fantastiska, att det är en otroligt fin klass med bra sammanhållning och alla är empatiska och bryr sig om varandra. Plus att de har roligt tillsammans. Underbart!

Vi hämtade Elliott hos Alex efteråt och hälsade på deras två små nya katter. Helig Birma. De var hur söta som helst!!! Jag blev så sugen på katt så kunde inte låta bli att googla lite på blocket sen när jag kom hem. Väl hemma pratade jag en stund med mamma i telefon och sen så nattade jag Elliott som var väldigt trött och somnade snabbt. Själv satte jag mig och gjorde hemtenta så gott jag kunde. Det var ingen lätt sak... och jag kom nog inte så långt.

Idag har jag haft semester, men det blev VAB då Elliott var hostig och hade ont i pannan. Så han fick vara hemma. Han har byggt lego hos Michael mestadels, men även varit hos mig. Ida var också hemma så han lekte med henne en stund på dagen.
Jag har läst böcker nu inför tentan, för nu har jag insett att jag nog ska ta och läsa all kurslitteratur igen innan jag gör själva tentan. Inte läsa och skriva samtidigt. Så det är intensiv läsning som gäller...

Vi åkte in till Limhamn för att äta lunch och gå på apoteket och hämta ut recept. Sen hem och jag läste bara lite för sen kände jag att jag var tvungen att jobba lite, några grejor som behövde fixas och sen var det dags för matlagning med kollektivet och det blev ugnsbakad lax med räkor o sparris i god sås. Det var jättegott och trevlig middag och sen plockade vi undan och Michael var tvungen att åka in till kontoret och jobba så Elliott och jag var hemma och vi duschade och sen nattade jag honom. Och nu orkar jag inte läsa/plugga så det blir nog inte mer med det idag...

Imorgon kommer min soffa på eftermiddagen. Spännande! Nu hoppas jag att den är så skön som jag minns den som :-). Men min gamla soffa har jag inte blivit av med än... den får nog stå på kontoret sen då tror jag... Eller nåt. Den är ju himla bra och fin!

Imorgon jobbar jag som vanligt och sen är det styrelsemöte. Så det blir nog inte mycket hemtentat då heller... Jaja... får försöka hinna med lite mer i helgen eller nåt.

Inga kommentarer: