tisdag, maj 13, 2014

Tisdag o tårtfunderingar (74/100)

Idag har det varit fullt upp på jobbet. På lunchen köpte Josefin och jag varsen fetaostmacka men de var inte värmda ordentligt, så vi fick mikra dem varma :-). Inte lika gott som det brukar men det funkade. Josefin visade lite bilder från Kreta, det hotell vi ska till. Såg fint ut! Ska bli så skönt med riktig sommarvärme! Vilket jag verkligen hoppas att vi kommer att få.

Michael hämtade Erik och Elliott på förskolan. De hade varit i skogen nästan hela dagen och haft jätteroligt. När jag kom hem från jobb så tittade jag på ett avsnitt av "Parenthood" och sen gick jag över till Michael som bjöd på supergod chocken tikka med ris o raita. Erik skulle just gå hem när jag kom över dit. Efter maten gick jag hem till mig och hann se ett avsnitt "Parenthood" till (är lite beroende av det just nu). Elliott och Ida kom över och lekte tills det var läggdags (vilket var ganska snart efter). När Ida gått hem så nattade jag Elliott och vi läste två sagor. Nu ska jag själv också ta och lägga mig i tid för en gångs skull. Var så himla trött idag för jag sover alldeles för lite. Så skärpning där alltså.

Funderar på tårta till Elliotts barnkalas. Gud så fina tårtor folk gör! Jag ska inte göra något så avancerat. Elliott vill ha prinsesstårta formad som Angry birds, Mario eller Minioner.
Tänk om man kunde vara så skicklig att man lyckades göra någon tårta som dem nedan... hehe.
Men det är nog inte så lätt. Det skulle möjligtvis vara tårta nr 2 :-)
6 kommentarer:

åsa sa...

Jag röstar på tårta nummer fem! :-D

Kattalena sa...

Tror du mig om att vara så kreativ :-D
Hehehe

Kattalena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
åsa sa...

Ja! :-)

mossfolk sa...

Ja hjälparns, jag får ju hoppas att vårt barn tycker att gammal vanlig hederlig gräddtårta är det bästa... det är nämligen det enda jag kan (och har tålamod till att) göra. Annars får man utnyttja kontakter. Jag har flera kompisar som är riktigt duktiga på att göra fina tårtor. Det känns nästan som om det är lite inne nu.

Kattalena sa...

Hehe. Mmmm! Gräddtårta är min egen favorit, men Elliott gillar mest prinsesstårta och det har jag gjort några gånger. Men nu när vi har sett de här fina tårtorna så blev jag lite sugen på att göra en :-D. Roligt att det finns människor som faktiskt pysslar med det här och skapar såna fantastiskt fina tårtor! Det och att göra kreativa cupcakes är säkert "inne" och har väl varit det ett tag. Roligt tycker jag, även om jag själv inte kan skapa några sådana mästerverk.