söndag, maj 04, 2014

Så var helgen slut (65/100)

Redan söndag och efter en väldigt lugn helg snart dags för jobb och uppbokade kvällar igen.
Elliott sov hos Michael och kom över till mig på morgonen. Vi spelade lite wii (gränsen är satt till 1 timme per dag och hålls ganska bra) och åt sen frukost. Till lunch gjorde jag pannkakor. Går snabbt och lätt nu när jag har vanan inne, plus att jag steker i tre stekpannor samtidigt :-D.

Jag fick äntligen klippt och sågat rullgardinen (en mörkläggningsrullgardin) med hjälp utav Michael. Sen fick jag även tummarna loss till att sätta upp en stång över dörren i Elliotts rum och hittade en gammal gardin som han fick till draperi. Så himla skönt att ha fått det gjort! Jag cyklade till Ica för att hämta ett brev (som varit för stort att dela ut och som jag fått påminnelse på) och handla lite mat till lunch på jobbet nästa vecka. När jag kom hem kom jag på att jag glömde att hämta ut brevet. Tokigt :-). Men det var skönt att cykla om än kallt.
Syrenerna blommar
Och körsbärsträden
När vi hade ätit middag så råkade jag tappa min mobil i golvet och då gick glaset i kras... SUCK!!! Så då fick det bli en tur till Applestore på Emporia. Michael och Elliott hängde med dit. Jag fick tid halv sex och sen tog det en timme för reparationen. Vi gick och fikade under tiden.


marshmallows med choklad
Prinsesstårta till den lille
Tillbaka till affären och apdyrt blev det för min telefon var fuktskadad också (fråga mig inte hur?) så de fick byta ut hela telefonen och det ingick inte i garantin eftersom det ju var mitt eget fel att jag tappat den... Hoppas att min försäkring täcker så jag i alla fall "bara" behöver betala självrisken. Har skickat in en
skadeanmälan.

Var inte hemma igen förrän närmare halvåtta och sen byggde Elliott och jag lego tills det var läggdags. Läste i sagoboken, tre sagor blev det idag.  Och inte en enda av dem innehöll prinsar eller prinsessor :-D. Det är väldigt blandade sagor i boken. Kul!

Imorgon ska jag springa (eller förmodligen gå) vårruset efter jobbet. Michael får gå med Elliott på bamesjympan. På tisdag är det husmöte på kvällen (eller föreningsstämma som det också kallas).
Jag har lite dåligt samvete för att jag inte jobbat så mycket i helgen, varken med BoAktiv eller jobbet. Jag har halvårsbokslut på jobbet och kvartalsrapport i BoAktiv... Men jag hoppas ta igen det i veckan som nu kommer.

Inga kommentarer: