fredag, maj 02, 2014

Lovely med en ledig dag! (63/100)

Idag tog jag en sovmorgon och sov ända till 08.15 vilket är något av ett rekord för min del. Efter att ha tagit nattpanodil så var jag utan huvudvärk när jag vaknade vilket var himla skönt! Jag gick upp och pysslade lite här hemma. Fixade lite i garderoben och kollade igenom post och räkningar.

Elliott kom över till mig vid halv elva. Vi spelade lite Mario och sen kollade vi på "Labyrint". Jag lagade broccolisoppa till Elliott under tiden och så gjorde jag en västerbottenpaj pga att jag köpt en stor bit västerbottenost :-). Sen satt jag i soffan och planerade lite datum för Elliotts kalas. Mitt eget hoppar jag över då jag kommer att vara på Kreta den dag jag fyller år :-D. Resan är bokad och snart betald. Hoppas att det blir bra! Att vi kommer att gilla det allihop!

Michael kom över och undrade om vi inte skulle åka till blomaffären i Klagshamn och kolla amplar. Vi lyckades locka med oss Elliott (även om det inte var helt lätt...). När vi kom fram till affären så var mamma och Berit också där! Hihi. Så lustigt att de var där precis när vi kom dit alltså :-D. De följde med hem till mig och vi fikade på kaffe och kanelbullar. Jättekul att de kom och hälsade på! Elliott fick en superfin Angrybirdströja. Och vi fick böcker och burkar med kossor på. Och så fick jag en dunk blomsternäring, kanon ju! Och av mamma fick jag en jättefin fuschsia!
Jag köpte den här fina "struten" med blomma i.
 När Berit och mamma skulle åka hem till sitt så gick Elliott och jag över till Michael. Vi åt tacos och sen kom Ida över precis när vi skulle kolla film så hon fick vara med på vårt fredagsmys :-).
Så här fina är mina ljuslyktor på balkongen.
Utsikt från min balkong på kvällen.

2 kommentarer:

Petra sa...

Vad fint du har det på balkongen! Och vilken utsikt!!!!

Kattalena sa...

Hehe, tack!! Men utsikten är bara på gavelsidan. Tittar man rakt fram är det ett stort hus. Så kanske lite missvisande, men väldigt fint när man tittar åt det hållet ja! :-D