tisdag, april 08, 2014

Trötter (39/100)

Klockan är bara halv tio och jag är sååååå trött. Tänker gå och lägga mig nu, måste bara bädda sängen först och det tar emot... orkar knappt :-). Elliott sover sött i sin säng.

Jag jobbade hemifrån idag och fick gjort riktigt mycket! Speciellt på förmiddagen. Det är himla bra att jobba hemifrån ibland. Blir mer koncentrerat och fokuserat. Och jag är väldigt nöjd med skrivaren som jag har. Den kan kopiera och scanna och det behövs då och då i jobbet alltså. Himla smidigt.

På lunchen tog jag en snabbtur till IKEA och nu hade jag läst på och det skulle visst gå att få ribb-botten till den sänggavel jag bestämt mig för. Och ja, det gick... konstig snubbe den där som sa att det absolut inte fanns några ribbor till 120 säng. Så nu har jag fått hem en sänggavel. Däremot har jag inte orkat packa upp den för ihopsättning än. Det får nog vänta tills helgen.

Jag hämtade Elliott och Erik på förskolan. Vi gick först till brandlekplatsen. Det var fullt ös på dem båda två, oj oj oj. Sen var vi hemma hos mig och de lekte och fick kanelbulle. Elliott hade lovat Erik att få smaka på de goda kanelbullarna :-). Erik stannade kvar och åt med oss. Så han var här till kvart i sju eller så tror jag.

I övrigt har jag inte mycket att säga och inte några foton att blogga. Alldeles för trött idag :-).

Inga kommentarer: