måndag, april 28, 2014

Måndagstrött (59/100)

Idag är det måndag och min ursprungliga plan var att jobba länge, ända tills meditationen kl 20. Men det blev inte så. Det var lite olika saker som ställde till det, bland annat ett telefonmöte på en dum tid och en bamsejympa som jag hade glömt bort.

Jag o Elliott hämtade upp Åsa och Emmi och så var vi på bamsejympa. Hade lovat Elliott att fika efteråt och det tog längre tid än vi tänkt så vi blev sena hem och så blev jag haffad av en styrelsemedlem och vi diskuterade en fråga som vi inte var överens om och sen fick jag lite mat hos Michael som hade fått vänta på oss. Och sen ringde en fd hyresgäst och hade samma funderingar kring en fråga som jag och sen var klockan för mycket för att hinna på meditationen och jag var ändå inte så sugen på att gå längre.

Så nu sitter jag här i lägenheten och är lite småirriterad och försöker varva ner med en tv-serie som tyvärr inte engagerar mig så mycket idag. Och jag orkar absolut inte jobba. Får väl hitta någonting mer engagerande att titta på. Dessutom dricker jag coca fast jag inte vill egentligen. Och sugen på något onyttigt är jag också. Borde göra paj som jag kan ha till lunch imorgon. Tror jag har alla ingredienser hemma. Men orkar inte just nu. Hoppas jag får mer ork om en timme eller så. Hade varit väldigt praktiskt att ha mat med mig imorgon.  Får väl googla lite recept.

Tja, det var den här dagen. Inte den bästa jag haft om än inte den sämsta heller :-).

Inga kommentarer: