fredag, april 18, 2014

Konstrunda som övergick till väldigt trevligt djurparksbesök! (49/100)

Idag åkte Elliott och jag med mina föräldrar till Alnarpsgården och deras samlingsutställning inför konstrundan. Vi startade vid 10-tiden på förmiddagen. Det var kul att titta på tavlor och vi tog oss en mumsig fika där också. Jag åt en väldigt god citronpajsbit. Sen bestämde vi oss för att åka och titta på djur istället för konstverk, hehe.

Vi åkte till Skånes djurpark. Jag har inte varit där alls i vuxen ålder så det var himla kul att äntligen komma dit. Vi hade tur med vädret, solen sken till och med. Vi gick runt och tittade på djur, letade efter guldägg och hade det hur bra som helst. Elliott fick påskägg av mina föräldrar och det blev han såå glad för. Det reds på ponny, åktes minibil, sågs på kaninhoppning och tittades på vargar, älgar och sälar (mm). Jag sprang på en klasskamrat från gymnasiet som jag nog knappt pratat med sedan dess, det var lite kul. Här nedan kommer en liten bildkavalkad från djurparken :-).

Det klappades getter
Ett storkbo
Den tjusiga storken 
En svan

Det promenerades
Kördes bil
Väldigt rolig bilkörning tyckte föraren
En fjällräv som lekte med någon slags boll

Klätter/hinderbana
Elliott fixade det mesta
Även att klättra hela vägen över stocken med bara armarna 
Ponnyridning
Älgmatning
Pappa hoppar ungefär så långt som en gris
Elliott  ungefär lika långt som en groda
Fina vårblommor och fint hus
Gosiga kaniner
Supersöt säl
Riktigt skönt att vara utomhus en hel dag! Det borde man vara oftare!
Vi var hemma vid 18 och då gick vi direkt till matsalen där Michaels matlag bjöd på kalkonfilé i sås med klyftpotatis och sallad. Det var mycket gott! Till efterrätt en påskbakelse av sockerkaka, grädde och persika. Efter maten gick Elliott och jag upp till mig och spelade lite wii. Sen kom Michael upp och vi såg en film och snacksade innan det var dags för Michael att gå hem och för Elliott och mig att nanna.


Inga kommentarer: