tisdag, april 01, 2014

Grillgott!!!

Idag efter jobbet åkte jag hem till mina föräldrar vilka hade hämtat Elliott på förskolan. Där var grillen på och mums så gott det var med grillat! Mmmm! Jag är själv väldigt sugen på att skaffa en grill, kolgrill eller inte kolgrill, det är frågan. Speciellt som den ju måste stå på balkongen, det ska ju helst inte ryka för mycket och inte ta för mycket plats.

När jag kom till mina föräldrar så stod det en stor lampa på trottoaren hos en av grannarna. Där satt en lapp på - vill ni ha den så ta den. Jag blev väldigt sugen, den var gammeldags och fin. Marmorstång och tyglampskärm. De sa att jag gärna fick den. Så jag tog den och ställde hos mina föräldrar, tänker testa ljuset, om den är fin. Den var otroligt tung! Jag ska se om det är någonstans i min lägenhet där den kan passa :-D. För jag har ju inte saker så det räcker inte? Hehe.

Vi hade en trevlig kväll hos mina föräldrar. Elliott hade varit igång hela dagen, de var på tekniska muséet med förskolan. Åkte 8.45 och kom tillbaka 13.45. Så han kopplade av med iPaden:-)
När vi kom hem blev det en snabb spelrunda på wii innan vi borstade tänder och läste saga. Vi lånade en sagobok av mina föräldrar och idag läste vi Askungen.

Jag har äntligen deklarerat, så nu vet jag hur mycket skatt jag ska betala för husförsäljningen. Det blev mycket men ungefär som vi hade uppskattat det till. Så det var ju bra. Skönt att ha det överstökat! Först såg det ut som att jag skulle få 167 000 i kvarskatt! Jisses, men jag insåg att något måste ha blivit fel. Så ringde och pratade med skatteverket och det visade sig att den hade dubblerat ett belopp i uträkningen. Så när jag tog bort en bilaga rättade det till sig. Puh!

Nu har jag för en gångs skull tänkt lägga mig i tid och läsa en liten stund.
Gratistestar "Readly". Verkar himla bra! De har visst börjat med bokstreaming också. Det känns som att det skulle kunna vara något för mig det också. Vi får väl se hur testveckorna utfaller.

Här är en bild från fikan efter meditationen igår.
Trivsam fikastund
På jobbet var det mest excel-exerciser idag. Och på lunchen gick Michael och jag till den vietnamesiska restaurangen. Jag skulle egentligen äta min medhavda burk tonfisk (med tillbehör), men så blev jag så hungrig så det blev att vi gick ut och åt istället. Pratade lite Oscar också... 

Inga kommentarer: