söndag, april 06, 2014

Det lite misslyckade ikea besöket (37/100)

I morse sov Elliott riktigt länge! Ända till 07.40 så det var rena sovmorgonen. Vi drog oss dessutom en liten stund innan vi steg upp. Det byggdes lego och sen duschade vi och sen åt vi en sen frukost och den kom Michael över och åt med oss. Han gick på matmöte efteråt och Elliott och jag roade oss med att baka kanel och kardemummabullar. Eller det var mest jag som bakade denna gången :-).

Lite senare åkte vi till Ikea. Jag behövde hjälp med att bära en sänggavel (trodde jag) så Michael hängde med. Men när jag kom till IKEA så gick det inte att köpa någon gavel alls till min säng, för de har inga ribb-bottnar till 120 sängar. Snyft!!! Så vill jag ha en sängram får jag köpa den någon annanstans än på IKEA. Det är inte lika kul för jag har pengar tillgodo sen sängbytet så hade varit bra att hitta något på Ikea ju. Men men, jag tänkte jag köper det där vindskyddet. Men se det gick inte heller, för det skulle skruvas fast i en vägg och var uppdelat i sektioner. Och jag har ingen vägg på min balkong :-(. Sen köpte jag två hyllplan att sätta upp på en liten vägg vid köket, men när jag kom hem så var de för långa... så det blir till att byta dem.
Innan den inte så lyckade shoppingen så delade Elliott och jag på en middag (spätta). Sen bäddade han ner sig i en kundvagn och spelade iPad medan vi gick runt i varuhuset.

Jag gick bort till ljusslingorna och där stod mamma :-D. Det var skoj! Hon skulle också köpa ljusslingor. Hon åkte med oss hemåt i bilen och jag släppte av Elliott och Michael och sen skjutsade jag henne hem och på vägen tillbaka hämtade jag ut ett paket på posten.

Hemma fick jag äntligen lite tid att plocka undan. Eftersom jag inte lär hitta en sänggavel den närmaste tiden så tömde jag ur de två sänglådorna som jag innan hade under sängen. Jag lyckade hitta plats för det mesta i de olika garderoberna, En stor påse kläder ska jag skänka bort till bättre behövande. Plockade undan en del av alla grejor och rensade upp lite i Elliotts rum. Skönt att ha fått det gjort. Klar blev jag inte och dammsugaren blev inte framplockad heller.

Förresten upptäckte jag när jag kom hem att de bullar jag hade sparat framme (ca 8 st) de var spårlöst försvunna. Gissa vart? Ja, såklart hade Oscar lyckats få tag på dem och slukat allihop. Och jag har Oscar i natt, så jag har eventuellt att se fram emot några nattliga promenader. Hans mage har varit väldigt känslig den senaste tiden, så jag kan nog inte hoppas på att en massa bullar ska gå obemärkt förbi?

Nu är klockan redan så det är dags att nanna. Jag som hade tänkt kollektivbokföra idag. Det blev det inte mycket tid för. Det är ingen panik med det, så det får väl vänta tills nästa vecka. Hade bara varit skönt att få undan det... Men istället valde jag att vara med på filmkväll med Elliott och vi såg Nalle Puh (andra filmen). Betydligt trevligare med filmkväll än jobb :-D. Nu har jag varit ute med Oscar och funderar på om jag ska lägga mig i tid och läsa. Det hade också varit trevligt.

Sen kan man ju undra varför det ska vara så svårt för mig att hålla reda på alla kamerasladdar? Det minneskort som jag har till min stora Canon, det går inte att stoppa in i datorn. Så jag får vara utan bilder idag helt enkelt :-).

Inga kommentarer: