söndag, april 20, 2014

Barnfest 51/100

Jag var himla trött när jag vaknade i morse och låg kvar och drog mig en stund tills det plingade på dörren och Elliott kom instormande :-). Vi frukost och spelade wii och byggde legofigurer.
Elliott fick syn på Ida och sprang iväg till henne och de lekte hemma hos Michael en timme eller så. Sen skulle Ida hem och Elliott kom över till mig och la lite pussel. Mina föräldrar kom hit strax efter 13 och ställde sin bil hos oss. Vi samåkte allihop in till Lund.

Vi hade bokat bord på Mejeriets brunch och det var soligt och varmt och vi fick platser utomhus. Catta, Magnus, Cattas mamma och Nea kom också dit. Vi mumsade i oss av den väldigt goda buffén! Jättegoda ostar och äppelkaka! Vi hade det varmt och skönt ute i solen, hela barnfesten var utomhus i det fina vädret.
Ansiktsmålning
 Elliott ville ansiktsmålas som spiderman och sen ville han titta på bio - de visade LasseMajas detektivbyrå, så sen var han borta resten av barnfesten :-D. Neas kompis Tilly, bror och pappa var också där.
Spiderman på G, Nea tittar på o står i kö
Alla barnen blev målade (och hoppsan, en vuxen också :-D)
Det var himla trevligt alltihop! Mina föräldrar hängde med upp till mig efteråt och tittade på mitt balkonggolv och la lite pussel :-). Sen åkte de hem och jag åkte till Emporia och handlade till middag. När jag kom tillbaka lekte Elliott med Ida och jag gick hem till mig och fixade lite raita och sen åt vi chicken tikka hos Michael. Ida stannade och åt med oss och sen ville hon och Elliott kolla film så vi såg "Blue". Efter filmen följde vi Ida hem och jag gick hem till mitt efteråt :-).

Inga kommentarer: