måndag, april 07, 2014

Bamsejympa (38/100)

Inatt var Oscar väldigt virrig och stod dels i badrummet mitt i natten, gick fel här och där och pep och verkade väldigt väldigt förvirrad. Får ont i hjärtat av skrutthunden. Annars sov han sött i min säng. Vi gick ut en sväng kl 05 för han stod och pep vid balkongdörren... Men han verkar ha klarat bull-ätandet utan större bekymmer.

Sen var det jobb och efter jobbet åkte jag och hämtade Elliott på förskolan. De hade varit på konsert på förmiddagen och Elliott tyckte det var lite för högt ljud där. Vi åkte hem och han fick lite keso och knäckemacka innan vi åkte till Bamsejympan som han gick på med Emmi. Kul att de gör något tillsammans :-). Han tyckte det var jättekul och var hur engagerad som helst, gjorde alla rörelser och lyssnade på ledarna. Men själv tyckte jag att ledarna var lite småsura och oengagerade... men bara han tycker det är kul så, hehe.

Efteråt åkte vi hem och gick till matsalen i kollektivet. Där bjöds det på kyckling i dijonsås som var himla god! Det blev över så jag fick med lite till lunch imorgon. Bra ju! Sen gick Elliott och jag upp till mig och vi spelade lite Mario. Elliott gick över till Michael och jag gick på meditation.

Det var som alltid en hur bra meditation som helst! Verkligen så bra är det på detta stället! Och efteråt himla trevlig fika med intressanta människor. Idag var min kollega med mig. Hon tyckte också det var bra! När jag kom hem så hämtade jag Oscar och vi gick en liten runda. Så ska han sova hos mig inatt, finaste förvirrade vovven.

Inga kommentarer: