söndag, mars 16, 2014

Well well

Här trodde man att man skulle få sova ordentligt i natt. Elliott sov hos Michael och innan på kvällen kollade vi film och åt lite lördagsgodis. När jag kom hem sen så satte jag mig och jobbade. Slutade vid 01 och somnade vid 02. Sen fick Oscar ont i magen och behövde gå ut kl 03, 04, 05 och 06.30... So much for that sleep... kan ju säga att jag typ inte sov alls på hela natten. Då när jag gick ut 06.30 lämnade jag över Oscar till Michael och Elliott och gick hem och la mig. Somnade och sov till halv tio. Så lite sömn fick jag på morgonkvisten. Men oj vad trött jag var.

Kl 10 var det städning i köket för mitt matlag. Jag gick ner och det var ju kul ju! Jag hade nästan glömt hur mycket jag tycker om att städa. Det var lite flashback till när jag moppade golv på tågen på SJ. Jag hade fortfarande mopp-schwungen inne och det är någonting väldigt tillfredsställande med att städa där det syns att det gör skillnad :-). Så det var nästan en liten energikick det där.

Efter städningen gick jag upp till Michael och hämtade Elliott som följde med mig hem. Han har nästan inget sår alls kvar på läppen nu! Så himla skönt! Pappa ringde och hörde om jag tänkte byta min säng idag. Jag köpte ju en säng på IKEA och den har inte varit riktigt bra för min rygg och nu har det nästan gått 90 dagar så om jag skulle byta så skulle det vara nu. Det var dåligt väder, småregn och blåst. Men jag bestämde mig för att det nog ändå var bäst att byta sängen. Kollade med Michael om han kunde hjälpa oss att lyfta den och det kunde han. Jag ringde pappa och han kom hit och vi lyckades få ut den stora tunga sängen som vi hade täckt med en något för stor presenning.
Vi fick även upp den på takräcket :-D. Vi åkte allihop till IKEA, Michael hjälpte oss att ta av sängen innan han åkte vidare till demonstrationen mot nazismen. Jättebra att det var så mycket folk på den tycker jag!

Pappa, Elliott och jag lämnade tillbaka sängen, jag hittade en ny säng (en storlek mindre) och vi tog en snabb fika där vi delade på ett wienerbröd. Den nya sängen var betydligt lättare att transportera och nu håller jag tummarna för att den är riktigt skön att sova i. Och tackar för all hjälp med att få tag på och hem den och för trevligt sällskap :-).

Elliott och jag var hemma och vi spelade wii och duschade och sen gick vi hem till Michael som lagat tacos till oss. Det var supergott! Elliott som beställt det idag. Efter maten gick jag hem och fakturerade hyror. Sen gick jag och sa godnatt till Elliott och så åkte jag till meditationsgruppen. Det var en bra meditation och kändes som att den behövdes för att återhämta lite energi. Efteråt gick jag ut med Oscar som får sova hos Michael och Elliott i natt. Han gick förresten in i en stolpe när vi var ute och gick där mitt i natten. Och han gick in i några grenar också. Och han trillade ner när han försökte hoppa upp i min säng. Stackars vovve! Tycker så synd om honom.

Nu ska jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull! Natti natti.

Inga kommentarer: