onsdag, mars 05, 2014

Jobbejobb och wii

Inatt vaknade jag av ett stort brak. Jag sprang ut i vardagsrummet där jag mötte Elliott och han kom springandes och sa att han hade trillat ur sängen :-(. Sötnosen! Han hade fått lite ont men det gick bra. Han somnade snabbt igen hos mig men jag var så vaken så vaken. Klockan var strax före 04 och 05 hade jag inte lyckats somna om än. Skrev ner lite saker på datorn (sånt som snurrade i huvudet) och när jag hade fått gjort det, då äntligen blev jag trött och somnade.

På morgonen sen duschade vi och åkte till förskolan. Innan jobbet åkte jag och hämtade min mobil hos Catta på hennes arbete. Sen var det full rulle på jobbet och många möten. Ena mötet var på lunchen och vi fick thaimat som vi åt under mötets gång.

Jag hämtade Elliott och hans kompis Alex på förskolan. Även Erik och hans mamma åkte med en bit på vägen hem :-). Alex och Elliott spelade wii och de hade så himla roligt och skrattade högt mest hela tiden. Lite lego byggdes också innan vi gick ner i matsalen och åt. Det är Michaels matlagsvecka denna veckan. Det var rökt makrill och potatissallad med avokado, rödlök, kapris och vinägrette. Gott. Alexanders pappa och lillebror kom och hämtade honom och Elliott hängde med upp till mig efteråt och vi spelade lite wii. Sen gick jag en sväng med Oscar som pep och pep här hemma. Michael var klar en stund senare och spelade en wii här innan han och Elliott gick hem till sig.

Jag har jätteont i magen igen! Suck... så inte så kul. Undrar så varför jag får det stup i kvarten nu för tiden? Idag har jag inte ätit något speciellt tycker jag... Ja ja. Ikväll tänker jag inte göra någonting mer. Ska sitta här i soffan och kolla på TV tills det är dags att nanna. Och hoppas på att magen slutar göra ont snart.

Jag har egentligen lite att pilla med i bokföringen för kollektivet, då jag fått feedback från revisorn. Men det orkar jag bara inte ta tag i idag. Det får vänta tills en annan dag :-).

Igår fick jag en bok som jag beställt: "Grön mat - vegetariskt varje dag från River Cottage". Oj så många goda recept det verkar vara i den! Och speciella recept. Ser ganska lättlagade ut också. Jag blev sugen på i stort sett allt! (innan jag fick ont i magen). Ska bli spännande att prova lite olika rätter därifrån framöver.

2 kommentarer:

Petra sa...

Kanske bara är känslig mage (som jag har)? Jag tål t ex inte kaffe och får ofelbart ont i magen om jag äter kryddstark mat eller tomatbaserad sås/röra. För mig hjälper det en hel del att äta Probi Mage-tabletter (eller liknande preparat). Har du testat det? Alltså, "snälla" magbakterier.

Kattalena sa...

Ja, det kan ju vara så att den är lite extra känslig nu efter allt stressande med bokföring, jobb, flytt och annat :-)
Jag har påbörjat probiotikakurer, men av någon anledning har jag alltid problem att fullfölja. Glömmer och glömmer att ta det jag borde ta. Kanske dags att göra ett nytt försök! Tack så jtätemycket för tipset!