måndag, mars 10, 2014

Hipp hipp hurra! Oscar fyller 10 år idag!

Finaste Oscar!
Han firades med lammfärs och kloklippning, hehe.
finfin födelsedagsmiddag
Mumsar i sig
Jag var på jobbet och vi hade måndagsmöte och ekomöte och Roxymöte och sen var det lunch och då fick jag skjuts hem av Michael som just varit hos veterinären med Oscar. Alldeles uppenbart ser Oscar otroligt dåligt. Han fick blandannat gå en hinderbana men yrade mest runt och såg inte saker framför sig osv. Så på onsdag har han fått tid till en ögonspecialist i Höllviken. En vinthund utan syn är det inte mycket bevänt med :-(. Stackars Oscar. Han gick in i hissdörren häromdagen också...
Vår fina, underbara och matgalna vovve. Lite väl mattokig ibland alltså. Men annars gudomligt snäll och skulle inte göra en fluga förnär! Världens bästa soffmysare och solälskare.

Jag jobbade på när jag kom hem till lägenheten och kom in i ett bra flyt med interima avstämningar och ville inte sluta när det var dags att laga mat för kollektivet. Men det gjorde jag :-).
Elliott och Michael kom hit. Elliott hade varit hos mina föräldrar större delen av dagen och han hade fått lite feber igen och var ganska ynklig när han kom hem. Kände sig konstig men kunde inte förklara på vilket sätt, stackarn. Michael stannade här i lägenheten med honom medan jag gick iväg och lagade mat med mina mat-kollegor som är så coola och lugna och väldigt lätta att laga middag med. Mycket nöjd med mitt matlag. Det blev gott och några frågade till och med efter receptet på ostsåsen :-D.

Elliott och Michael kom ner för att äta men Elliott var så hängig så jag gick med honom upp till lägenheten igen. Han var inte hungrig heller. Michael kom upp efter att ha ätit klart så då gick jag ner i matsalen igen och hjälpte till att städa undan och såndant efter maten.
När jag kom upp till lägenheten igen hade Michael gett Elliott Ipren och då mådde han mycket bättre! Sötskrutten. Han somnade för en timme sen och jag hoppas verkligen att han inte får hög feber i natt och att han blir frisk. Lilla vännen. Själv ska jag också försöka få lite sömn nu. Natti natti!

3 kommentarer:

Anne Grethe sa...

Gratulerer så mye med dagen Oscar!!!
Så trist det med synet, håper virkelig det er noe som det går og gjøre noe med.
Maten du fikk ser veldig god ut :)
Håper Elliott blir frisk snart også. Ikke noe kos når barna er syke. Enten de har to eller fire ben :)

mossfolk sa...

Fy vad trist med synen, men stort Grattis på tioårsdagen till fina Oscar!
Och Elliott får förstås krya på sig. Det har varit mycket förkylning/hosta/feber runt om i landet de senaste månaderna har jag förstått.

Kattalena sa...

Tack snälla ni!!!
Vi håller tummarna för att det är något som går att göra åt, det där med Oscars syn.
Och Elliott har förkylningsblåsor i munnen och är ganska ledsen och låg för det gör nog mycket ont. Eländigt med sjukdomar. Tack för krya på sig hälsningarna!!!