måndag, mars 03, 2014

Dag 3 i blogg100

Idag vaknade lillskrutten halv sju, han gick upp själv och spelade lite dataspel medan jag låg och drog mig en stund. Duschade och gjorde mig redo för jobb. Vi lämnade Elliott på förskolan och på jobbet var det massor att göra och vi hade måndagsmöte och ekomöte och sen bokslutsmöte på eftermiddagen. På lunchen gick Michael, Torgny och jag till Akropolis.

Jag var megatrött på eftermiddagen så orkade inte jobba längre än till strax efter 17. Åkte hem till mina föräldrar som hade hämtat Elliott på förskolan. Elliott gömde sig (som han alltid gör när jag kommer). Han och mamma hade spelat piano, så jag hörde var han var för han satt och spelade på ett litet minipiano i sitt lilla gömställe. Hehe. Mamma lagade jättegod middag som vi mumsade i oss medan vi tittade på tv.
Pappas gorillamask - väldigt väl använd. Någon tycker att den är himla rolig att skrämmas med :-D
Sen ville Elliott väldigt gärna hinna hem och spela lite wii innan han skulle sova. Så vi åkte hem vid halv åtta och spelade några Mario innan han gick över till Michael för att sova. Jag gick ut med Oscar och nu sitter jag hemma i soffan :-). Tänkte jag skulle se ett avsnitt "Parenthood" innan jag ska nanna.

Googlade på balkonger, så jag kan få inspiration till att skapa en riktigt blommande och grönskande balkong i sommar! Hittade det här inlägget som var inspirerande. Speciellt gillade jag de rosa stolarna och bordet och den färgglada mattan. Kanske ska lägga ett plastgolv och ha en riktigt fin färgglad matta på? Och så massor av balkonglådor med blommor. Verkar inte vara en bra idé att ha bambu, vilket jag hade velat ha. För det blåser så himla mycket här och det gillar de visst inte alls.
Fina vårblommor här hemma på köksbordet :-)

Inga kommentarer: